Talon Pro 40 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 25-45 liter hos Uthuset (3278r)
Talon Pro 40
Talon Pro 40
Talon Pro 40
Talon Pro 40
Talon Pro 40
Talon Pro 40
Talon Pro 40
Talon Pro 40
Talon Pro 40
Talon Pro 40
Osprey

Talon Pro 40

Slitstarkare, mer ventilerad & lättare variant av "vanliga" Talon. 40 liter & 1400 gram.
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Välkommen säger vi till Ospreys Talon Pro 40. Generation 2. En uppdaterad version av den tidigare upplagan och framförallt är den här storleken på 40 liter helt ny för den fanns inte i tidigare serien. Hur som haver är Talon Pro 40 en stilren, snygg & skön ryggsäck där komfort, slitstyrka & användarvänlighet är a & o. Talon Pro 40 fungerar finfint till de mesta aktiviterna såsom vandring, skidturande, klättring mm mm. För dig som vill ha en slitstark ryggsäck att använda till det mesta så är det här ett riktigt gott alternativ. En stug- eller helgturssäck när du vill få med dig det mesta. Dessutom är designen stilren & komforten oslagbar. Ja, vi vet, det där med komforten vi redan sagt men det går att betona om, och om igen. En hit! enligt oss här på Uthuset. 

  Talon Pro 40 är toppmatad och har ett flytande topplock, dvs du kan höja och sänka det eller ta bort det om du så önskar. Vill du lämna locket hemma så är säcken försedd med ett enklare "extralock", ett så kallat flap jack, som i och för sig är mer av en duk än ett lock. Det skyddar förvisso att det kommer in väta och smuts i toppens dragskostängning. En hel mängd med fack och fickor finnes för att du ska ha så snabb och lätt åtkomst till dina pryttlar. Stretchfickor både på fronten och på sidorna, dubbla höftbältesfickor och dubbla fickor i topplocket. Behöver du inte hela volymen och vill tighta till din packning så löper kompressionsremmarna över hela sidan på säcken vilket gör att själva åtdragningen blir mer jämn. Remmarna i botten går för övrigt att koppla bort om du inte önskar ha dem där. Plats och uttag för vätskesystem finnes så klart!

  Till skillnad från "vanliga" Talon så har Talon Pro ett mer ventilerat och starkare bärsystem samt en något tunnare men mer slitstark ytterväv, 210D NanoFly™ heter den, till 100% återvunnen. Den är dessutom förstärkt med UHMWPE ripstop; DWR-behandlad. Nylonväven i botten är dubbelt så tjock. Samtliga vävar är 100% återvunna och DWR-behandlingen är PFAS-fri. Själva ryggpanelen består av en formgjuten platta och ger rejält med stabilitet & extra komfort. Dessutom är den förstärkt med en 4 mm aluminiumram. "Stabilt, stabilt som f*n!" vilket gör att du kan, om du vill, bära upp till 16 kg i säcken. Tack vare ryggplattan och säckens något avlånga men grunda form blir avlastningen superb! Just bärsystemet, AirScape™, har ju funnits med hos Osprey sedan Gud talade till Moses av en anledning; det är superbt! Skön känsla, oslagbar komfort och god ventilaton även att säcken ligger dikt an mot ryggen.

  Osprey Talon Pro 40 kommer i två justerbara rygglängder. Välj S/M och din rygglängd mäter mellan 43-52 cm. Välj L/XL om den mäter 49-58.5 cm.
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 40 liter
  Bärkapacitet: 7-16 kg
  Yttermått cirka: 72x30x43 cm
  Vikt netto: S/M: 1440 gram | L/XL: 1510 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Tillbehör

Se fler varor

Ace 50 Junior
Osprey
1795 kr
Aether Plus 70
3040 kr
Talon Earth 22
1480 kr
Sirrus 36
Osprey
1640 kr
Logga in