Ariel 65 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 46-65 liter hos Uthuset (1-044r)
Ariel 65
Ariel 65
Ariel 65
Ariel 65
Ariel 65
Ariel 65
Ariel 65
Ariel 65
Ariel 65
Ariel 65
Osprey

Ariel 65

Vandringsryggsäck med superb passform. För tjejer. 65 liter & dryga 2 kilo.
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Ariel har funnits ett bra tag hos Osprey men äntligen har de gått tillbaka till ett bärsystem som ligger dikt an mot ryggen. Vi här på Uthuset var nämligen aldrig riktigt nöjd men föregångaren. Ariel 65 är dessutom en dammodell, anpassad efter den kvinnliga kroppsformen. Optimal passform med andra ord. Ariel 65 har det mesta du behöver när det kommer till vandringssäckar. Den sitter stabilt & skönt och är tillräckligt stor för att klara veckolånga tältturer till fjälls.

  Som vanligt när det gäller Osprey så står komforten i första rummet. Både höftbältet och axelremmarna har Ospreys patenterade design Fit-On-The-Fly vilket gör att du kan justera vadderingen på remmarna precis efter dina önskemål. Hela ryggen är försedd med en formgjuten platta som stabiliserar upp och följer ryggens form perfekt. Sitter som en smäck! En ryggpanel med ventilerande mesh ser till att du inte blir toksvett. Dessutom går rygglängden att justera om du skulle behöva det. 

  Osprey Ariel 65 är både topp-, front- och bottenmatad så du kommer aldrig ha problem med att hitta dina prylar. Bottenfacket går dessutom att dela av om du vill använda det som ett separat fack. Ett helt gäng med övriga fack & fickor finns; i topplocket, meshficka på fronten, sidofickor och dubbla höftbältesfickor. Topplocket är höj- och sänkbart så vill du plocka på mer prylar därunder går det alldeles utmärkt. Regnskydd ingår och givetvis går det att köra vätskesystem tillsammans med Ariel 65.

  Ryggsäcken är tillverkad i en bluesign-certifierad nylonväv med hög trådtäthet. Slitstarkt & hållbart. Regnskyddet är i 100% återvunnen väv. 

  Storleksguide rygglängd:
  XS/S: 35-43 cm
  M/L: 40-49.5 cm

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: XS/S: 62 liter / M/L: 65 liter
  Bärkapacitet: 20-25 kg
  Vikt cirka: XS/S: 2.2 kg / M/L: 2.22 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Exos Pro 55

Nyhet

Osprey
2595 kr
Aether Plus 100
3895 kr
Sirrus 36
Osprey
2045 kr
Logga in