Therm-a-Rest

För de flesta, förmodligen alla, vanliga dödliga är ett självuppblåsande liggunderlag i foam (skum) synonymt med Therm-a-rest. Det blir lite så när en har varit med ett tag. Och håller kvalitet. Ungefär lite som med grammofonen, som från start var ett varumärke men som allt eftersom blev en benämning för alla liknande apparater, oavsett varumärke. Ett varumärke blev alltså ett varumärkesord. Jaja, ni hajar va?

Therm-a-rest grundades i Seattle, USA i början på 1970-talet av tre klättrare, tillika arbetslösa Boeingingenjörer, som helt enkelt ville vakna utvilade på morgonen, fullt redo att ta sig an dagens strapatser. Förlåt, vad sa du? Vad de hette? Jim Lea, Neil Andersson & John Burroughs. De ser, eller snarare såg, för övrigt ut så här:

 
Sedan dess kan vi väl ändå säga att Therm-a-rest har gått i bräschen för utvecklingen på liggunderlagssidan. Både när det gäller underlag med fyllning och dem utan. Från att ha revolutionerat marknaden när första foamunderlaget kom ut 1972 så har det blivit en del patenterade uppfinningar sedan dess. Och oavsett vad du tar dig för så garanterar vi att du kommer sova som en stock. Vår absoluta favorit bland alla liggunderlag från Therm-a-rest är Neoair som såg dagens ljus 2009. Numer har den tillägget Xlite. Litet & lätt och otroligt sjyst värme-viktförhållande här. Vajert, helt enkelt! Något annat som är vajert med Therm-a-rest är att utveckling & tillverkning sker i USA och på Irland. Coolt, tycker vi.  
Visar 1-18 av 18 artiklar
Honcho Poncho
Therm-a-Rest
1745 kr
Instant Field Repair Kit
179 kr
NeoAir Micro Pump
Therm-a-Rest
645 kr
NeoAir UberLite
Therm-a-Rest
fr. 2895 kr
NeoAir Venture
Therm-a-Rest
fr. 1495 kr
NeoAir Xlite Women's
Therm-a-Rest
2495 kr
NeoAir Xlite
Therm-a-Rest
fr. 2495 kr
NeoAir Xtherm Max
Therm-a-Rest
fr. 3195 kr
Prolite Apex
Therm-a-Rest
fr. 1995 kr
RidgeRest Classic
Therm-a-Rest
fr. 349 kr
Stuff Sack Pillow L
Therm-a-Rest
275 kr
Trail Pro
Therm-a-Rest
fr. 1795 kr
Trekker Chair
Therm-a-Rest
fr. 595 kr
Universal Couple Kit
Therm-a-Rest
179 kr
Valve Repair Kit 2018
Therm-a-Rest
165 kr
Valve Repair Kit
Therm-a-Rest
249 kr
Z Lite SOL
Therm-a-Rest
695 kr
Logga in