Atmos AG 65 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 46-65 liter hos Uthuset (1-175r)
Atmos AG 65
Atmos AG 65
Atmos AG 65
Atmos AG 65
Atmos AG 65
Atmos AG 65
Atmos AG 65
Atmos AG 65
Atmos AG 65
Atmos AG 65
Osprey

Atmos AG 65

Suveränt skön vandringsryggsäck! 65 liter & 2.3 kg. En vinnare!
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Atmos AG 65 är, och har alltid varit, en superb vandringsryggsäck! Så är det bara. Det är ju inte en Osprey för intet. Höftbältet är en gudagåva till vandraren;  oooootroligt skönt!

  Inför säsongen 2022 fick ryggsäcken en rejäl uppdatering och något som många väntat på finns nu på säcken; en frontöppning på var sida. Tack för det, Osprey! I princip kommer du nu åt din packning från alla håll och kanter. Vajert! Numer är även Atmos AG 65 bluesigncertifierad och tillverkad i en återvunnen slitstark nylonväv i 210 denier. En myck så trevlig uppdatering, tycker vi. Med den här ryggsäcken får du rejält med komfort till en okej vikt, strax över 2 kilo i egenvikt. Ryggsäcken erbjuder även tillräckligt med volym så du ska klara dig på en veckas vandring. Det där är ju förvisso lite don efter person för ska du bära utrustning åt fler än dig själv kanske 65 liter är något snålt för en veckortur...

  Bärsystemet AG (AntiGravity) ger superb avlastning och dessutom rejält med ventilation. Hela ryggpanelen, samt axelremmar och höftbälte, är tillverkade i välventilerad mesh och sitter dessutom ihop i en och samma enhet. Det är det som är det fina med AG-systemet, att hela säcken jobbar på att avlasta vikten som du bär. Den integrerade ramen är svängd så att du får en fri luftspalt mellan dig och säcken- rätt gött när det är varmt som tusan. Vilket det ofta är med ryggsäck på ryggen. Både axelremmar och höftbältet är numera dessutom försedda med det patenterade Fit-on-the-fly. En funktion som gör att du enkelt kan förlänga remmarna och bältet med extra vaddering om det skulle behövas. Smart och smidigt så att du verkligen kan få den optimala passformen på din ryggsäck. Och just det där med "optimal passform" är ju lite av Ospreys signum så givetvis kommer ryggsäcken i två rygglängder som båda är justerbara. 

  Andra fantastiska saker med Atmos AG 65 är; topp-, front-, och bottenöppning, justerbart & avtagbart topplock med Flap-Jack, extra förstärkning på toppstramarna, justerbar bröstrem, justerbar rygglängd, separat bottenfack med mellanvägg upp till huvudfacket, utvändig och invändig topplocksficka, två stora frontfickor med dragkedja, två sidorfickor i mesh, dubbla höftbältesfickor, sidokompression, kompressionsremmar nedtill, Stow-on-the-go (fäste för dina vandringsstavar), dubbla isyxefästen, förberedd för vätskesystem samt ett integrerat regnskydd. Som du ser; en ryggsäck du bara kommer älska!

  Ryggsäcken kommer som sagt i två olika rygglängder, kolla in produktdatabladet för att se till att du får rätt storlek. 

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: S/M: 65 liter / L/XL: 68 liter
  Bärkapacitet: upp till 25 kg
  Vikt cirka: S/M: 2.09 kg | L/XL: 2.18 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Logga in