Aura AG 65 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 46-65 liter hos Uthuset (1-177r)
Aura AG 65
Aura AG 65
Aura AG 65
Aura AG 65
Aura AG 65
Aura AG 65
Aura AG 65
Aura AG 65
Aura AG 65
Aura AG 65
Osprey

Aura AG 65

En favorit bland damryggsäckarna! Oootroligt skönt bärsystem. 65 liter & 2ish kilo.
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Aura AG 65 är, och har alltid varit, en superb vandringsryggsäck! Så är det bara. Det är ju inte en Osprey för intet. Höftbältet är en gudagåva till oss vandrare oooootroligt skönt! Inför säsongen 2022 fick ryggsäcken en rejäl uppdatering och något som många väntat på finns nu på säcken; en frontöppning på var sida. Tack för det, Osprey! I princip kommer du nu åt din packning från alla håll och kanter. Vajert! Numer är även Aura AG 65 bluesigncertifierad och tillverkad i en återvunnen slitstark nylonväv i 210 denier. En myck så trevlig uppdatering, tycker vi. Med den här ryggsäcken får du rejält med komfort till en okej vikt, strax över 2 kilo i egenvikt. Ryggsäcken erbjuder även tillräckligt med volym så du ska klara dig på en veckas vandring. I vilket fall om du inte bär en massa utrustning åt någon annan än dig själv. 

  Osprey Aura AG 65 är en dammodell med allt vad det innebär; kortare rygglängd, smalare ok och axelremmarna är skurna så att de inte hamnar rakt över bysten. Dessutom kommer ryggsäcken i två olika rygglängder som båda är justerbara. Allt för att passformen ska bli så optimal som möjligt, oavsett kroppsform och längd. Bärsystemet AG (AntiGravity) ger superb avlastning och dessutom rejält med ventilation. Hela ryggpanelen, samt axelremmar och höftbälte, är tillverkade i välventilerad mesh och sitter dessutom ihop i en och samma enhet. Det är det som är det fina med AG-systemet, att hela säcken jobbar på att avlasta vikten som du bär. Den integrerade ramen är svängd så att du får en fri luftspalt mellan dig och säcken- rätt gött när det är varmt som tusan. Vilket det ofta är med ryggsäck på ryggen. Både axelremmar och höftbältet är numera dessutom försedda med det patenterade Fit-on-the-fly. En funktion som gör att du enkelt kan förlänga remmarna och bältet med extra vaddering om det skulle behövas. Smart och smidigt så att du verkligen kan få den optimala passformen på din ryggsäck. 

  Andra fantastiska saker med Aura AG 65 är; topp-, front-, och bottenöppning, justerbart & avtagbart topplock med Flap-Jack, extra förstärkning på toppstramarna, justerbar bröstrem, justerbar rygglängd, separat bottenfack med mellanvägg upp till huvudfacket, utvändig och invändig topplocksficka, två stora frontfickor med dragkedja, två sidorfickor i mesh, dubbla höftbältesfickor, sidokompression, kompressionsremmar nedtill, Stow-on-the-go (fäste för dina vandringsstavar), dubbla isyxefästen, förberedd för vätskesystem samt ett integrerat regnskydd. Som du ser; en ryggsäck du bara kommer älska!

  Ryggsäcken kommer som sagt i två olika rygglängder, kolla in produktdatabladet för att se till att du får rätt storlek.
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: WXS/S: 62 liter | WM/L:65 liter
  Bärkapacitet: upp till 25 kg
  Vikt cirka: WXS/S: 2.03 kg | WM/L: 2.09 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Stratos 44
Osprey
2145 kr
Ariel Plus 70
Osprey
2795 kr
HiVis Raincover
fr. 235 kr
Logga in