Talon Velocity 20 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / <25 liter hos Uthuset (3354r)
Talon Velocity 20
Talon Velocity 20
Talon Velocity 20
Talon Velocity 20
Talon Velocity 20
Talon Velocity 20
Talon Velocity 20
Talon Velocity 20
Talon Velocity 20
Talon Velocity 20
Osprey

Talon Velocity 20

En ryggsäck att vandra, löpa och cykla med. 20 liter & 870 gram.
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • För dig som vill ha en ”snabb” ryggsäck till både vandring, löpning eller cykelpendlingen till och från jobbet så är Osprey Talon Velocity verkligen en säck vi rekommenderar. Smidig, hyfsat lätt och skön som tusan. Tack vare sitt löparinspirerande bärsystem så sitter den tight på kroppen även om du skulle fara & flänga och du får plats med mängder av bra-ha-prylar i stretchfickorna på axelremmarna; mobilen, snacks, vattenflaska modell mindre (och gärna mjuk), kompass osv osv. Höftbältet har också dubbla fickor så här finns ytterligare förvaringsutrymme.

  Talon Velocity finns i volymerna 20 liter eller 30. Skiljer inte superdupermycket på själva designen modellerna emellan utan mest på volymen. På just den här modellen, Talon Velocity 20, är höftbältesfickorna lite annorlunda än på den större modellen. Båda två är i stretchmesh varav den ena har dragkedja medan den andra är i så kallad stash-modell; alltså öppen och det är bara att knöla i det du vill ha ner där. 
  Osprey hävdar att det funkar fint att bära upp till 11 kg i ryggsäcken. Det gör det säkert men den är skönare på vid 5-8 kg. Just sayin’.

  Själva säcken är toppmatad och har dragsko upptill. Öppningen täcks av en flärp som du fäster med en hake. Som du för övrigt kan öppna upp med en hand. Vajert! Lite trixigare att stänga den utan två händer dock. Inuti finns en säkerhetsficka i mesh.
  Rejäl stretchficka på fronten som rymmer både förstärkningsplagg eller skalplagg, där du även kan fästa din cykelhjälm tillsammans med den där flärpen som täcker öppningen. Dubbla stretchfickor i mesh med åtkomst till både uppifrån och från sidan. Plats för vätskesystem och uttag för slang finnes givetvis också. Plus kompressionsremmar, elastiska fästöglor och Ospreys patenterade fästanordning för dina stavar; Stow-on-the-go.

  När det kommer till själva bärsystemet så är det Osprey AirScape som gäller. Beprövat och oerhört skönt. Enligt oss. Hyfsat välventilerad rygg, tack vare meshpaneler, även att säcken ligger dikt an mot ryggen. Dubbla elastiska bröstremmar och biostretch i både höftbälte och axelremmar gör bärsystemet mycket följsamt och sitter som en smäck.

  Alla vävar i ryggsäcken är bluesigncertifierade och återvunna. Mestadels är det 100Dx210D high-tenacity nylon som gäller, dvs en slitstark nylonväv med hög rivstyrka. Tjockare nylonväv i botten. Säckens DWR-behandling är PFAS-fri.

  Osprey Talon Velocity 20 kommer i två rygglängder, som är justerbara i sig. Välj S/M om din rygglängd mäter 43-53 cm. Ta L/XL om den mäter 49-58,5 cm.

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 20 liter
  Bärkapacitet: 2-11 kg
  Yttermått cirka: 52x26x26 cm
  Vikt netto: S/M: 870 gram | L/XL: 880 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Tillbehör

HiVis Raincover
fr. 345 kr

Se fler varor

Talon Pro 40
Osprey
2695 kr
HiVis Raincover
fr. 345 kr
Hydraulics Hose Magnet Kit 2022
REA
70 kr 140 kr
Köp!
Info
Hydraulics Silicone Nozzle 3-pack 2022
REA
70 kr 140 kr
Köp!
Info
Logga in