Stratos 44 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 25-45 liter hos Uthuset (1-192r)
Stratos 44
Stratos 44
Stratos 44
Stratos 44
Stratos 44
Stratos 44
Stratos 44
Stratos 44
Stratos 44
Stratos 44
Osprey

Stratos 44

Stabil, skön & luftig ryggsäck för de något kortare turerna. 44 liter & 1660 gram.
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Osprey Stratos 44 är ryggsäcken för dig som vill bära riktigt skönt & luftigt men som inte jagar de allra sista grammen. För lättare säckar än den här finns att få men i just den här klassen är komforten på Stratos 44 svårslagen.  Robust, stabil och luftig. Och riktigt skön. Ryggsäcken passar alldeles utmärkt för dig som tar en helgtur med övernattning då och då, som har bokat in en stugtur på Kungsleden eller som vandrar iväg på rejälare dagsturer de luxe.

  Stratos 44 påminner lite om Exos men allt är lite mer rejält på den här modellen. Väven är en kraftigare 210 deniers återvunnen nylon och bärsystemet är mer ombonat, dvs lite mer vaddering i både höftbälte och axelremmar. Med det sagt så blir den ju också något tyngre men ej heller supertung; 1660 gram för 44 liter närmare bestämt. Själva bärsystemet, AirSpeed™, består av en integrerad aluminiumram, vadderade axelremmar och vadderat höftbälte som är överdragna med luftig meshväv. På så vis skapas en fri luftspalt mellan dig och ryggsäcken vilket gör det hela lite mindre svettigt. Skönt men ändå stabilt. Bärsystemet är dessutom justerbart så du kommer garanterat kunna passa in rygglängden så säcken sitter optimalt.

  Stratos 44 har topp-, sido- och bottenöppning. Du kommer alltså in i säcken från alla håll och kanter. Bottenfacket har en mellanvägg så du kan separera det från huvudfacket om du skulle vilja. Det finns också en hel del fack & fickor: en rejäl på fronten försedd med blixtlås, sammalika i topplocket, stretchfickor på sidorna, en säkerhetsficka på fronten och höftbältesfickor med dragkedja x 2. Och det ingår regnskydd, ej att förringa eller glömma.

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 44 liter
  Bärkapacitet: 12-15 kg
  Vikt cirka: 1.66 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Aura AG 50
Osprey
2845 kr
Aura AG 65
Osprey
2995 kr
Atmos AG 50
Osprey
2845 kr
Aether Plus 85
3495 kr
Logga in