Talon 36 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 25-45 liter hos Uthuset (1-080r)
Talon 36
Talon 36
Talon 36
Talon 36
Talon 36
Talon 36
Talon 36
Talon 36
Talon 36
Talon 36
Osprey

Talon 36

Rejälare dagsturssäck i återvunnen nylonväv. Skön som tusan! 36 liter & 1250 gram.
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Talon är ju lite utav en ikon i Ospreys flora av ryggsäckar och den uppdaterade versionen inför säsong 2021 går verkligen inte av för hackor. Äldre funktioner och finesser som funkat genom alla tider finns kvar men sitter nu på en mer hållbar & skönare ryggsäck. Nytt bärsystem & ny återvunnen nylonväv. Och som vi sagt tidigare och säger igen: det är lite svårt, nästintill omöjligt, att hitta något dåligt med hela Talonserien.

  Just den här storleken, Talon 36, fanns inte i tidigare Talonupplagan, så tack för den, Osprey! Ryggsäcken är tillräckligt stor för de flesta dagsturerna oavsett om vi pratar vandring, cykling, skidturer eller annat skojsigt. Packar du smart så rymmer den säkerligen en helgpackning också. Dessutom sitter den som en smäck! 

  Ryggsäcken är toppmatad och tack vare att öppningen är vid så slinker prylarna ner, och upp, smidigt och lätt. Precis som vanligt när det gäller Osprey finns det ett gäng med fack & fickor: stretchficka på fronten (som för övrigt rymmer mer än du tror) och på sidorna, dubbla höftbältesfickor och topplocksfickor, både invändigt & utvändigt. Det patenterade Stow-on-the-Go™-fästet, dvs ett smart fäste för dina vandringsstavar finns så klart också. Och vill du vandra med vätskesystem så har du plats för det också. Ja, just det, på vänster axelrem finns också en smart liten stretchficka med bälg. Perfekt för dubbla Snickers eller annat gott du vill ha nära till muns under turen.

  Inför säsongen 2021 har Osprey uppdaterat sitt populära bärsystem, AirScape backpanel och herrejistanes vad bra det blev! En gjuten ryggplatta tillsammans med en tunnare aluminiumram gör säcken stabil och skön. Ryggsäcken ligger dikt an mot ryggen men bli inte avskräckt för det, precis som alltid snackar vi godkänd ventilation tack vare mesh och ”skumgaller”. Det bästa med bärsystemet är nog ändå att både höftbälte och axelremmar har fått sig en ansiktslyftning. Själva vadderingen är styvare vilket gör att säcken sitter rejälare än tidigare utan att bli tyngre. Vajert! Oslagbar komfort, helt enkelt!  Väven i Talon-serien är en återvunnen tunnare (men überstark) Robic® nylon. Starkt, miljövänligt och lätt med andra ord. Hållbara prylar, det gillar vi! 

  Talon 36 kommer i två justerbara rygglängder. Välj S/M om du har en rygglängd som mäter upp till 48 cm och L/XL vid 48-60 cm. Rygglängden avser för övrigt måtten mellan kota C7, dvs den kotan som sticker ut något i nacken, och ner till höftbenskammen.

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: S/M: 34 liter, L/XL: 36 liter
  Bärkapacitet: 7-11 kg
  Yttermått cirka: S/M: 61x29x23 cm, L/XL: 66x29x23 cm
  Vikt cirka: S/M: 1.13 kg, L/XL: 1.25 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Eja 58
Osprey
2245 kr
Stratos 44
Osprey
2145 kr
Tempest Pro 28
1795 kr
Talon Pro 20
Osprey
1635 kr
Logga in