Eja 38 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 25-45 liter hos Uthuset (1-191r)
Eja 38
Eja 38
Eja 38
Eja 38
Eja 38
Eja 38
Eja 38
Eja 38
Eja 38
Eja 38
Osprey

Eja 38

Ultimata Caminoryggsäcken! 1200 gram & 38 liter. Luftig & lätt ryggsäck för tjejer.
Färg: 
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • En ultimat Caminoryggsäck har du här; 38 liter och 1200 gram. Och dessutom med ett luftigt, stabilt och skönt bärsystem. Helt suveränt! Givetvis funkar Eja 38 alldeles utmärkt om du tänker ta en tur på Skåneleden över helgen, har bestämt dig för en stugtur i Jämtlandsfjällen eller ska ta en dagstur till helgen. 

  Eja-säckarna har hängt med ett bra tag hos Osprey och inför säsongen 2022 har de fått sig en och annan uppdatering. Höftbältesfickorna som togs bort på föregångaren, och som många har saknat, är tillbaka. Utan att det har påverkat vikten nämnvärt; 1200 gram för knappa 40 liter är fortfarande rätt trevliga siffror. Fickorna öppnas smidigt med en hand och rymmer de mest essentiella grejerna såsom snacks, mobiltelefonen eller bunt toapapper.
  Dessutom är ryggsäcken nu tillverkad i återvunnet material, en väv i 100D High Tenacity Nylon Ripstop, och är bluesigncertifierad. Fortfarande snygg och sparsmakad i sin design. Finfint, med andra ord. 


  Eja 38 har en integrerad lättviktsram, vadderat höftbälte och vadderade axelremmar. Allt draperat i en luftig och slitstark mesh. För att tillhöra lättviktskategorin är bärsystemet väldigt välarbetat och genomtänkt. Den sitter otroligt skönt på ryggen och du kan lasta i upp till 15 kilo och ändå inte förgås. Men absolut bäst sitter den om du maxar den upp till 12 kilo. Dessutom är hela bärsystemet anpassat efter de kvinnliga kroppsformerna; kortare rygglängd, smalare ok och axelremmar som är skurna så det inte hamnar rätt över bysten. Tack för det, Osprey! Adjustable AirSpeed™ Trampoline, som bärsystemet kallas, ger en fri luftspalt mellan dig och ryggsäcken. Riktigt skönt när det är varmt, blir lite mindre svettigt, men gör även att du måste vara lite mer nogrann med din packning så att det inte blir baktungt. Numer är även bärsystemet, eller rättare sagt rygglängden, justerbar. En trevlig nyhet inför säsongen 2022. Optimal passform är a och o!

  Andra bra-ha-grejer med Eja 38 är; toppöppning, invändig och utvändig topplocksficka, avtagbart topplock med flap-jaket, stor frontficka i mesh där du får i stört mycket grejer, sidofickor i mesh, justerbar bröstrem med visselpipa, isyxefäste samt ett gäng andra fästpunkter, Stow-on-the-go (fäste för dina vandringsstavar), avtagbara kompressionsremmar och packremmar samt att den är förberedd för vätskesystem.

  Eja 38 kommer i två rygglängder, kika gärna på produktdatabladet så du får rätt storlek. 

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: WXS/S: 35 liter | WM/L: 38 liter
  Bärkapacitet: upp till 12 kg
  Vikt cirka: WXS/S: 1.16 kg | WM/L: 1.2 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Hikelite 26
Osprey
995 kr
Eja 58
Osprey
2195 kr
Talon 26
Osprey
1495 kr
Logga in