Stratos 36 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 25-45 liter hos Uthuset (1-193r)
Stratos 36
Stratos 36
Stratos 36
Stratos 36
Stratos 36
Stratos 36
Stratos 36
Stratos 36
Stratos 36
Stratos 36
Osprey

Stratos 36

Rejäl dagturare med luftigt bärsystem. 36 liter och 1490 gram.
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Osprey Stratos 36 är lillebror till Stratos 44 och är ryggsäcken för dig som vill bära riktigt skönt & luftigt men som inte jagar de allra sista grammen. För lättare säckar än den här finns att få men till samma komfort; nja, svårt! Med sina 36 liter så passar den här ryggsäcken alldeles perfekt till dagsturer av det rejälare slaget, till weekendresan eller om du ska ge dig ut på en vindskydds- eller hängmattenatt och bara ska packa med prylar för natten.

  Stratos 36 påminner lite om Osprey Exos men allt är rejälare och stadigare.  Väven är en kraftigare 210 deniers återvunnen nylon och bärsystemet är mer ombonat, dvs lite mer vaddering i både höftbälte och axelremmar. Med det sagt så blir den ju också något tyngre men ej heller supertung; Strax under 1500 gram för 36 liter närmare bestämt. Själva bärsystemet, AirSpeed™, består av en integrerad aluminiumram, vadderade axelremmar och vadderat höftbälte som är överdragna med luftig meshväv. På så vis skapas en fri luftspalt mellan dig och ryggsäcken vilket gör det hela lite mindre svettigt. Skönt men ändå stabilt. Bärsystemet är dessutom justerbart så du kommer garanterat kunna passa in rygglängden så säcken sitter optimalt.

  Stratos 36 har det mesta du kan önska dig i funktionsväg. Här finns både topp-, sido- och bottenöppning. Du kommer alltså in i säcken från alla håll och kanter. Bottenfacket har en mellanvägg så du kan separera det från huvudfacket om du skulle vilja. Det finns också en hel del fack & fickor: en rejäl på fronten försedd med blixtlås, sammalika i topplocket, stretchfickor på sidorna, en säkerhetsficka på fronten och höftbältesfickor med dragkedja x 2. Och det ingår regnskydd, ej att förringa eller glömma.

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 36 liter
  Bärkapacitet: 8-10 kg
  Vikt cirka: 1.49 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Exos Pro 55
Osprey
2695 kr
Jet 12
Osprey
560 kr
Aether Plus 85
3120 kr
Exos 58
Osprey
2445 kr
Logga in