Jet 12 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Barn- & juniorsäckar hos Uthuset (5-448r)
Jet 12
Jet 12
Jet 12
Jet 12
Osprey

Jet 12

Mindre barnryggsäck för vandring & skola.  12 liter  & återvunnet material.
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Sugen på att få med de allra yngsta ut i skogen eller på fjället? Ja, då kan Osprey Jet 12 vara en bra start. Nästan alla kids tycker ju faktiskt det är roligt att själva får bära lite utav sin packning. Och får de dessutom göra det med en skön ryggsäck är saken biff. Ut på tur, aldrig sur!
  Den här ryggsäcken är nämligen lite som en vandringsryggsäck för vuxna, fast i minformat. Passar för alla vandringssugna barn från 6 år och uppåt. Passar faktiskt även finfint till förskolan eller skolan.

  Jet 12 är en frontmatad ryggsäck med vadderade axelremmar och ett bredare höftbälte i nät. Ett fullt tillräckligt bärsystem för den vikten som säcken ska packas med, dvs ca 10-15% av barnets vikt. Inte mer! Säcken ligger an direkt mot ryggen men den styva ryggplattan är försedd med mesh och är dessutom perforerad så ventilationen blir ändå godkänd. Och blir den unga vandraren törstig så funkar det fint att bära med ett vätskesystem. Det stoppas enkelt ned i facket bakom ryggpanelen. Tre stretchfickor finnes också, en på fronten och två på sidorna. Perfekt för regnjackan och lite snacks. 

  Inför säsongen 2020 uppdaterades hela juniorserien med ryggsäckar och har nu fått en sjystare design och är dessutom tillverkade i återvunnen nylon och har PFC-fri impregnering. Fett najs! 
 • Egenskaper
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Atmos AG 65
Osprey
2995 kr
Heritage Waist Pack 8
REA
487 kr 695 kr
Jet 18
Osprey
745 kr
Sirrus 44
Osprey
2095 kr
Logga in