Tempest Velocity 30 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 25-45 liter hos Uthuset (3357r)
Tempest Velocity 30
Tempest Velocity 30
Tempest Velocity 30
Tempest Velocity 30
Tempest Velocity 30
Tempest Velocity 30
Tempest Velocity 30
Tempest Velocity 30
Tempest Velocity 30
Tempest Velocity 30
Osprey

Tempest Velocity 30

Smidig & "snabb" ryggsäck för vandringen eller löpturen. Dammodell. 30 liter & 920 gram.
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • För alla tjejer/kvinnor/tanter som vill ha en ”snabb” ryggsäck till både vandring, löpning eller cykelpendlingen till och från jobbet så är Osprey Tempest Velocity verkligen en säck vi rekommenderar. Smidig, hyfsat lätt och skön som tusan. Tack vare sitt löparinspirerande bärsystem så sitter den tight på kroppen även om du skulle fara & flänga och du får plats med mängder av bra-ha-prylar i stretchfickorna på axelremmarna; mobilen, snacks, vattenflaska modell mindre (och gärna mjuk), kompass osv osv. Höftbältet har också dubbla fickor så här finns ytterligare förvaringsutrymme.

  Själva säcken är toppmatad och har dragsko upptill. Öppningen täcks av en flärp som du fäster med en hake. Som du för övrigt kan öppna upp med en hand. Vajert! Lite trixigare att stänga den utan två händer dock. Inuti finns en säkerhetsficka i mesh. Rejäl stretchficka på fronten som rymmer både förstärkningsplagg eller skalplagg, där du även kan fästa din cykelhjälm tillsammans med den där flärpen som täcker öppningen. Dubbla stretchfickor i mesh med åtkomst till både uppifrån och från sidan. Plats för vätskesystem och uttag för slang finnes givetvis också. Plus kompressionsremmar, elastiska fästöglor och Ospreys patenterade fästanordning för dina stavar; Stow-on-the-go.

  När det kommer till själva bärsystemet så är det Osprey AirScape som gäller. Beprövat och oerhört skönt. Enligt oss. Hyfsat välventilerad rygg, tack vare meshpaneler, även att säcken ligger dikt an mot ryggen. Dubbla elastiska bröstremmar och biostretch i både höftbälte och axelremmar gör bärsystemet mycket följsamt och sitter som en smäck. Den här modellen är även anpassad efter den kvinnliga kroppsformen så rygglängden är något kortare, oket lite smalare och axelremmarna är skurna så de inte hamnar konstigt över bysten.

  Tempest Velocity finns i volymerna 20 liter eller 30. Skiljer inte superdupermycket på själva designen modellerna emellan utan mest på volymen.  På just den här modellen, Tempest Velocity 30, får du förutom 10 liter mer än i lillasyster en något rejälare väv+dragkedja på den högra höftbältesfickan medan den vänstra är i stretchmesh och är av så kallad stash-modell, dvs knöla i grejer till det säger stopp. Osprey hävdar att det funkar fint att bära upp till 11 kg i ryggsäcken. Det gör det säkert men den är skönare på vid 5-8 kg. Just sayin’.

  Alla vävar i ryggsäcken är bluesigncertifierade och återvunna. Mestadels är det 100Dx210D high-tenacity nylon som gäller, dvs en slitstark nylonväv med hög rivstyrka. Tjockare nylonväv i botten. Säckens DWR-behandling är PFAS-fri.

  Osprey Tempest Velocity kommer i två rygglängder, som är justerbara i sig. Välj WXS/S om din rygglängd mäter 34-43 cm. Ta WM/L om den mäter 40,5-49 cm.

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 30 liter
  Bärkapacitet: 2-11 kg
  Yttermått cirka: 58x30x30 cm
  Vikt netto: WXS/S: 920 gram | WM/L: 970 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Tillbehör

HiVis Raincover
fr. 345 kr
Hydraulics Hose Magnet Kit
149 kr
Köp!
Info

Se fler varor

Logga in