Dagger 22 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / <25 liter hos Uthuset (5000052r)
Dagger 22
Dagger 22
Dagger 22
Dagger 22
Dagger 22
Dagger 22
Dagger 22
Dagger 22
Dagger 22
Granite Gear

Dagger 22

Skön men rejäl ryggsäck för dagsturer. 22 liter & 680 gram.
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Enligt Granite Gear är Dagger 22 "built for the hiking trails" och vi kan bara hålla med. En smart, smidig och skön ryggsäck som har det du behöver för en dagstur till fjälls eller skogs. Kort och gott kan en säga att GG har kokat ner en utav deras större vandringsryggsäckar till en mindre dagturare. Sånt går ju inte annat än att tycka om.

  Axelremmarna på Dagger 22 är tillräckligt breda och vadderade för att ge det stöd du behöver, även om du lastar i några kilo, och höftremmen håller säcken på plats och hjälper till att bära upp ryggan. Dessutom har GG valt att ha använda samma typ av ryggpanel som i sina vandringsryggsäckar även på den här lille gynnaren vilket gör att den både sitter bra och du bär skönt. Ryggplattan går att plocka bort om du skulle vilja men var då beredd på att bärkomforten försämras något. 

  Ett stort fack är det som gäller för de där 22 litrarna med en liten mindre toppficka upptill. Dessutom rejäla stretchfickor på sidorna och en på fronten. Perfekt plats för flaska, termos, regnkläder eller förstärkningsplagg. Så totalt sett blir det nog uppåt 30 liter om du packar den proppfull. Går för övrigt alldeles finfint att komplettera Dagger 22 med ett vätskesystem.

  Dagger 22 kommer i en storlek och passar rygglängder mellan 45-53 cm, dvs de allra flesta vuxna personer, kvinnor som män.
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 22 liter
  Bärkapacitet: 6-8 kg
  Vikt cirka: 680 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Perimeter 50
Granite Gear
2595 kr
Crown3 60 Woman
Granite Gear
2595 kr
Cloud Cover PackFly
Granite Gear
fr. 489 kr
Logga in