Ace 50 Junior i gruppen Ryggsäckar & väskor / Barn- & juniorsäckar hos Uthuset (5-445r)
Ace 50 Junior
Ace 50 Junior
Ace 50 Junior
Ace 50 Junior
Ace 50 Junior
Ace 50 Junior
Ace 50 Junior
Osprey

Ace 50 Junior

SUPERB JUNIORSÄCK! 50 liter & upp till 15 år. Ut på tur, aldrig sur!
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Kanske tänker du att det endast är att hänga på dina kids en vuxenryggsäck, justera ryggen så det passar något sånär och sedan börja traska. Riktigt så enkelt är det ju inte tyvärr... I vilket fall inte om barnen ska ha det gött & kul med packningen på ryggen.

  Ace 50 är en grym juniorsäck för de yngre vandrarna mellan 8-14 år, kanske ända upp till 15 år faktiskt. Den har ungefär allt som en vuxensäck har, fast i mycket mindre skala. Och det är just det som är det fina i kråksången. På Ace är bärsystemet klippt och skuret efter en mindre kropp. Vajert! Dessutom snackar vi 100% återvunna nylonmaterial och PFC-fri impregnering.

  Rygglängden är rikligt justerbar (33-46 cm) så här kan den yngre vandraren växa med sin säck. Axelremmar och höftbältet är vadderade och precis som rygglängden är även höftbältet justerbart, dvs det går att förlänga om det skulle behövas några extra centimeter. Det är smart som tusan! Ryggpanelen heter AirSpeed vilket innebär en riktigt luftig rygg helt i meshväv som är spänd över en tunnare aluminiumram. Stabilt, skönt & välventilerat!

  Ace 50 har rejält med många fickor och fack för själva packningen; höftbältesfickor med dragkedja, dubbla sidofickor och en stor frontficka i mesh samt både utvändig och invändig ficka i topplocket. Annat värt att veta är: topplocksöppning, separat bottenfack med skiljevägg in till huvudfacket, integrerat regnskydd, justerbar bröstrem med visselpipa, kompressionremmar på sidorna och i botten, fästpunkter på fronten och så är den förberedd för ett vätskesytem också. Som sagt, EN GRYM JUNIORSÄCK!

  Psst! Packningen för barn och ungdomar ska ungefär ligga på 15-20% av deras egen vikt. 

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 50 liter
  Yttermått cirka: 70x38x30 cm
  Vikt cirka: 1.68 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Aether Plus 85
2955 kr
Tempest Pro 18
1635 kr
Stratos 36
Osprey
2045 kr
Daylite Kids
Osprey
445 kr
Logga in