Talon 26 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 25-45 liter hos Uthuset (1-082r)
Talon 26
Talon 26
Talon 26
Talon 26
Talon 26
Talon 26
Talon 26
Talon 26
Talon 26
Talon 26
Osprey

Talon 26

Skön, smidig & återvunnen ryggsäck. 26 liter som sitter som en smäck!
Färg: 
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Talon är ju lite utav en ikon i Ospreys flora av ryggsäckar och den uppdaterade versionen inför säsong 2021 går verkligen inte av för hackor. Äldre funktioner och finesser som funkat genom alla tider finns kvar men sitter nu på en mer hållbar & skönare ryggsäck. Nytt bärsystem & ny återvunnen nylonväv. Och som vi sagt tidigare och säger igen: det är lite svårt, nästintill omöjligt, att hitta något dåligt med hela Talonserien.

  Talon 26 är rätt ultimat för de flesta kortare strapatser, oavsett om det gäller dagsturer eller jobbpendling. Eller snarare, ryggsäcken passar till det mesta där du är i behov av 25 liter cirkus. Oavsett om det är mackpaket & termos eller laptop som ska i. Det är ju det som är det allra finaste med Talon-serien; att den funkar till allt. En multiryggsäck som inte väger så himlans mycket och som sitter skönt som tjyven!
  Dessutom kommer ryggsäcken i två justerbara rygglängder. Välj S/M om du har en rygglängd mäter upp till 48 cm och L/XL vid 48-60 cm. Rygglängden avser för övrigt måtten mellan kota C7, dvs den kotan som sticker ut något i nacken, och ner till höftbenskammen.

  Ryggsäcken är toppmatad och tack vare att öppningen är vid så slinker prylarna ner, och upp, smidigt och lätt. Precis som vanligt när det gäller Osprey finns det ett gäng med fack & fickor: stretchficka på fronten (som för övrigt rymmer mer än du tror) och på sidorna, dubbla höftbältesfickor och topplocksfickor, både invändigt & utvändigt. Det patenterade Stow-on-the-Go™-fästet, dvs ett smart fäste för dina vandringsstavar finns så klart också. Och vill du vandra med vätskesystem så har du plats för det också. Ja, just det, på vänster axelrem finns också en smart liten stretchficka med bälg. Perfekt för dubbla Snickers eller annat gott du vill ha nära till muns under turen.

  Inför säsongen 2021 har Osprey uppdaterat sitt populära bärsystem, AirScape backpanel och herrejistanes vad bra det blev! En gjuten ryggplatta gör säcken stabil och skön. Ryggsäcken ligger dikt an mot ryggen men bli inte avskräckt för det, precis som alltid snackar vi godkänd ventilation tack vare mesh och ”skumgaller”. Det bästa med bärsystemet är nog ändå att både höftbälte och axelremmar har fått sig en ansiktslyftning. Själva vadderingen är styvare vilket gör att säcken sitter rejälare än tidigare utan att bli tyngre. Vajert! Oslagbar komfort, helt enkelt!  Väven i Talon-serien är en återvunnen tunnare (men überstark) Robic® nylon. Starkt, miljövänligt och lätt med andra ord. Hållbara prylar, det gillar vi!

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: S/M: 24 liter, L/XL:26 liter
  Bärkapacitet: 5-8 kg
  Yttermått cirka: S/M: 56x28x22 cm, L/XL: 61x28x22 cm
  Vikt cirka: S/M: 0.95 kg, L/XL: 1.06 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Stratos 44
Osprey
2095 kr
Exos 58
Osprey
2195 kr
Atmos AG 50
Osprey
2845 kr
Eja 58
Osprey
2195 kr
Logga in