Logga in
Trail Pro i gruppen Liggunderlag / Självuppblåsande hos Uthuset (13216r)
Trail Pro
Trail Pro
Trail Pro
Trail Pro

Trail Pro - Therm-a-Rest

Therm-a-Rest
Betyg på Trail Pro i gruppen Liggunderlag / Självuppblåsande hos Uthuset
Lika skönt som en Hästen-säng! 7.6 cm tjockt, 820 gram & skönt som tusan.
Storlek: 
Antal: 

Produktinformation

Trail Pro har alltid varit svårslaget bland de självuppblåsbara liggunderlagen när det kommer till förhållandet mellan värme, vikt & volym. Och komfort. Inför säsongen 2020 så vetekatten om inte Thermarest har slagit spiken i kistan. Istället för den tidigare tjockleken på 5 cm är Trail Pro anno 2020 nu 7.6 cm tjockt! Komfort som heter duga! Det är verkligen riktigt skönt och känns nästan lite som att ligga i en Hästen-säng.
Kanske i och för sig inte så konstigt att just Therm-a-rest gör ett gött liggunderlag. De har ju varit med sedan de självuppblåsbara liggunderlagens födelse, så de vet vad de håller på med. 
Trail Pro är liggunderlaget för dig som vill landa mjukt oavsett om du sover på rygg eller på sidan, som prioriterar rejäl komfort framför volym och vikt och som sover ute stora delar av den snöfria säsongen. Du klarar dig nämligen nästintill hela året med Trail Pro men behöver förstärka med ett cellplastunderlag eller något liknande under de kallaste vintermånaderna. 

Även ventilen är ny. Inför säsongen 2020 så valde nämligen Therm-a-rest att byta ut den gamla hederliga ventilen till en ny som kallas WingLock. Kanske inte en världens mest revolutionerande nyhet men bidrar till att det både är smidigare att få i luft, justera mängden och få ut den.
Själva konstruktionen inuti madrassen kallas för Stratacore, en patenterad teknik där själva foamfyllningen samsas med luft vilket gör att loftet blir mjukt men stabilt och volym samt vikt kan minimeras. Smart, stabilt och skönt alltså. Som på alla självuppblåsabara liggunderlag får du kanske med tid hjälpa till med ett andetag eller två för att få upp maximalt loft/tjocklek. Och med nya ventilen är det, som sagt, mycket lättare att justera mängden luft. Även när du ligger på madrassen. 50 denier polyesterväv, både på ovan- och undersidan, säkrar för en god slit- och rivstyrka och att du ligger kvar på underlaget även när dagen börjar gry. Gött! 

Therm-a-rest Trail Pro finns i tre olika storlekar och levereras med packpåse. Form: Mumie
Yttermått cirka: Regular: 183x51 cm / Reg Wide: 183x64 cm / Large: 196x64 cm
Tjocklek: 7.6 cm
Vikt netto: 820 gram / 1040 gram / 1110 gram
R-värde (enl ASTM F3340-18): 4.4
Packmått cirka: 28x22 cm / 33x23 cm / 33x23 cm

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:

Kundomdömen

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Se fler varor

RidgeRest SOLite
Therm-a-Rest
Hållbart, skönt & varmt cellplastunderlag. 1.5 cm och 400 gram.
fr. 495 kr
Z Seat SOL
Therm-a-Rest
Sittunderlag i äggkartongsformat. 60 gram och täcker en normalstor bak.
245 kr
RidgeRest Classic
Therm-a-Rest
En klassiker i budgetvariant. Slutna celler, 1.5 cm och tåligt.
fr. 345 kr
Prolite Apex
Therm-a-Rest
Två liggunderlag i ett. Typ. Skönt, stabilt & liten packvolym. 620 gram & 5 cm t...
fr. 1995 kr