NeoAir Venture i gruppen Liggunderlag / Uppblåsbara hos Uthuset (13270r)
NeoAir Venture
NeoAir Venture
NeoAir Venture
NeoAir Venture
Therm-a-Rest

NeoAir Venture

Prisvärt liggunderlag för vår- & sommarbruk. 540 gram & 2.2 i R-värde.
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Är du ute efter ett tåligt, bekvämt men ändå inte blytungt liggunderlag? Ja, då har du nog surfat in på rätt pryl. NeoAir Venture är allt ovan så här får du mycket liggunderlag för pengen. Ett 5 cm tjockt liggunderlag med tvärgående kanaler som funkar finfint under vår- och sommar, dvs den tiden då du förmodligen använder ditt liggunderlag allra mest. Vi tänker oss att det här är ett perfekt liggunderlag för förstagångsvandraren, familjen eller scouten. Eller för dig som vill bara helt enkelt vill sova. 

  Den här modellen har funnits tidigare men inför säsongen 2020 så valde Therm-a-rest att byta ut den gamla hederliga ventilen till en ny som kallas WingLock. Kanske inte en världens mest revolutionerande nyhet men bidrar till att det både är smidigare att få i luft, justera mängden och få ut den. Till råga på allt hänger det nu även med en pumppåse i priset. Dessutom är färgen klart mycket bättre på den här modellen än på föregångaren. Så idel trevliga nyheter!

  Men... vi ska vara ärliga och säga att det finns både lättare och mindre voluminösa underlag på marknaden men då får du vara beredd att punga ut med lite mer pengar. Men skönt, det är NeoAir Venture, hur som hur. Madrassen är uppbyggd med Wave Core-teknik, dvs ett lager av horisontella kanaler som ligger omlott. På detta sätt minskas värmeförlusten samtidigt som volymen hålls nere och det blir stabilt att ligga på. Väven är en slitstark polyester i 50 denier så håller även för något tuffare tag, men det kan vara bra att kolla hur det ser ut undertill om du kör barmark.

  NeoAir Venture levereras med packpåse, pumppåse och reparationskit.

 • Egenskaper
 • Form: Rektangulär
  Yttermått cirka: Regular: 183x51 cm / Large 196x64 cm
  Tjocklek: 5 cm
  Vikt netto: 540 gram / 740 gram
  R-värde (enl ASTM F3340-18): 2.2
  Packmått cirka: 23x13 cm / 28x13 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Universal Couple Kit
Therm-a-Rest
249 kr
NeoAir Topo Luxe
Therm-a-Rest
fr. 2695 kr
Synergy Lite Sheet
Therm-a-Rest
745 kr
Trail Pro
Therm-a-Rest
fr. 2095 kr
Logga in