Spot 400-R i gruppen Övrigt / Lampor & lyktor hos Uthuset (BD620676r)
Spot 400-R
Spot 400-R
Spot 400-R
Spot 400-R
Spot 400-R
Spot 400-R
Spot 400-R
Black Diamond

Spot 400-R

Uppladdningsbar pannlampa för all-round-bruk. En vinnare enligt oss. 400 lumen & max brinntid på 4 h.
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Vi som trodde att det inte gick att fixa till Black Diamond Spot bättre än sista versionen men nu har BD nog överträffat sig själva. Spot 400-R är riktigt najs! Högre lumental, mindre lamphus, lättare att manövrera, skönare design och just den här modellen av Spot 400 är uppladdningsbar. Det är vad -R står för i produktnamnet; Rechargeable. Det är najs så in i bängen. Ett 1500 maAh Li-on batteri+laddkabel hänger med i köpet så det enda du behöver se till är att ha din pannlampa laddad när det är dags att ge sig ut. Max brinntid ligger på 4 h men på lägsta styrkan räcker batteriet i hela 225 h. 

  Det vi gillar bäst med den här pannlampan är nog helt klart, som tidigare, förhållandet mellan vikt och prestanda. För under 100 gram får du en pannlampa med vattentät konstruktion som har de funktioner du kan tänkas behöva. Pannlampan har två olika LED-typer vilket innebär att du kan få full styrka både i fokuserat läge och i bredare dito. Dessutom en SinglePower LED för det röda nattljuset. Dessutom har BD valt att addera lamphuset med ytterligare en knapp som gör att du enkelt kan växla mellan de olika LED-typerna. Powertap heter den funktionen. Smidigt! Pannlampan funkar absolut till löpturen men allra bäst funkar den nog som en all-round-lampa till alla olika sorter aktiviteter; vandring, klättring, skidåkning eller lägerlivet i allmänhet. 

  Spot 400-R är som sagt uppladdningsbar och laddsladd (micro-USB) hänger med i köpet. Andra bra ha grejer med denna pannlampa är; går att dimma, blinkande nödläge, batteritidsindikator med 6 steg och låsningsfunktion så inte lampan råkar sättas på inuti din packning (högst otrevligt faktiskt). Vattentät ner till 1 meters djup i 30 minuter.

 • Egenskaper
 • Brinntid: 4 h
  Max ljusstyrka: 400 lm
  Max räckvidd: 100 m
  Vikt netto: 73 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Flare
Black Diamond
299 kr
Stride 2020
REA
Black Diamond
244 kr 349 kr
Tech Tips - Rubber
Black Diamond
79 kr
Cosmo 350
Black Diamond
379 kr
Logga in