Moji R+ i gruppen Övrigt / Lampor & lyktor hos Uthuset (BD6206853054ALL1)
Moji R+
Moji R+
Moji R+
Moji R+
Moji R+
Black Diamond

Moji R+

Uppladdningsbar lykta för all form av camping. 150 lumen & strax över 120 gram.
479 kr
 • Produktbeskrivning
 • Moji R+ är nästintill som Moji+. Men ändå inte. Black Diamond Moji+R har ju tillägget "R" vilket står för att lyktan är uppladdningsbar. Enkom. Går alltså att användas om och om och om igen, bara du ser till att ha laddat upp den. Laddsladd (micro-USB) hänger med i köpet. 

  Lyktan passar finifnt på alla ställen där du känner att du kan behöva en lykta för att mysa till det lite; i tältet, på altanen, i vindskyddet, på utedasset, på cykeln osv osv. Dubbla hakar finnes på toppen så du smidigt kan ha din lykta hängandes. Moji R+ har dessutom fyra mindra magneter på toppen så det går alldeles utmärkt att fästa den på exempelvis kylskåpet hemmavid så du alltid vet var du har den när det är dags för utelivet. 

  Moji R+ lyser upp din tillvaro i upp till 10 timmar, på fyll styrka, avsevärt längre om du dimmar ned den något. Indikator med tre steg (grönt, gult & rött) håller koll på hur mycket kräm du har kvar i lyktan. Du kan välja om du vill köra fullstyrka eller dimma ned den till mysbelysning. Och tack vare sin frostade yta så ger lyktan ett riktigt behagligt ljus. Blinkande discoljus går också bra att festa till det med. Vill du ha något lugnare discofeeling går själva blinkadet att tona ned. På full styrka på 150 lumen har lyktan en räckvidd på 15 m, inte så pjåkigt för denna lilla manick. Kör du på lägsta styrka så är det 2 meters räckvidd, oftast alldeles lagom i tältet eller om ni sitter vid campingbordet. 

  Moji R+ är inte vattentät men tål att det kommer lite vattenstänk på den, tänk lätt duggregn en kort stund.

 • Egenskaper
 • Brinntid: på max 10 h
  Max ljusstyrka: 150 lm
  Max räckvidd: 15 m
  Vikt netto: 122 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 3
  Frakt: Klass 1

Se fler varor

Apollo Lantern
Black Diamond
645 kr
Trail Ergo Cork
Black Diamond
1095 kr
Trail
Black Diamond
945 kr
Distance FLZ
Black Diamond
1495 kr
Logga in