Singi Stubben i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 25-45 liter hos Uthuset (F23322r)
Singi Stubben
Singi Stubben
Singi Stubben
Singi Stubben
Singi Stubben
Singi Stubben
Singi Stubben
Singi Stubben
Singi Stubben
Singi Stubben
Fjällräven

Singi Stubben

Klassisk stolsryggsäck i G-1000-väv. Avskalad men funktionell. 27 liter och 2100 gram.
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Fjällräven Stubben har ju varit med ett tag och inför säsongen 2019 ingår den i Singi-familjen och har fått sig en liten uppdatering. Fortfarande lika smart och snygg dock. Gillar du Singi-stuket och vill ha en stadig ryggsäck att ta med på dagsturen och samtidigt är i behov av en sittplats så slå till. Singi Stubben har nämligen en integrerad stadig ram som gör att den även funkar perfekt som stol och topplocket är vadderat så att det blir mjukt och skönt att sitta. Perfekt ryggsäck för fiskare, jägare, fågelskådare eller annat friluftsfolk som önskar ha med sig både stol och ryggsäck ut i vildmarken. 

  Stubben är toppmatad och frontmatad, smidigt att plocka ur och i prylar med andra ord. Ficka både på fronten och i topplocket och sidorna är försedda med mängder av fästpunkter. Där passar Singi Side Pockets eller Singi Gear Holder finfint men de funkar även bra om du vill fästa snörlås eller något annat där. Axelremmarna är lätt vadderade och bröstremmen är justerbar. 

  Den uppdaterade versionen erbjuder något mer utrymme och nu är det G-1000 HeavyDuty Eco S som gäller som väv, en återvunnen bomullpolyesterväv som är stark som tusan och något mjukare än vanliga G-1000 HD Eco. Dessutom är botten förstärkt med 500D vattentät nylon. Du ska vara stolt om du lyckats slita ut Singi Stubben, det går knappt. Säcken är vaxad från början och se till att underhålla det där efterhand för det förlänger livstiden. God tur!
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 27 liter
  Yttermått cirka: 52x27x24 cm
  Vikt cirka: 2.1 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Tillbehör

Singi Side Pocket
Fjällräven
395 kr
Singi Gear Holder
Fjällräven
295 kr

Se fler varor

Abisko Lite 1
Fjällräven
6995 kr
Singi 28
Fjällräven
2295 kr
Kajka JR
Fjällräven
1395 kr
Abisko Friluft 45
Fjällräven
2995 kr
Logga in