ShoeCare Waterproofing 300 ml i gruppen Övrigt / Vårda & Laga hos Uthuset (103103)
ShoeCare Waterproofing 300 ml
OrganoTex

ShoeCare Waterproofing 300 ml

Impregnering för skor & kängor. För textil och läder. Svensktillverkat!
159 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • OrganoTex ShoeCare Waterproofing skyddar dina skor & kängor mot regn & smuts. Passar till alla typer av textilier, mocka, nubuck & läder. Framförallt smidigt & passande om du har ett skodon i textil. Till alla former av läderpjukk tycker vi fortfarande att en lädersmorning av något slag är det bästa alternativet. Hur som hur så bibehåller det här medlet materialets förmåga att ventilera samt förlänger livslängden. Lite skovård då och då är a och o för att dina skor & kängor ska hålla så länge som möjligt!

  ShoeCare Waterproofing har en unik OrganoTex-patenterad 3D teknologi som gör textilfibrerna vattenavvisande utan att behöva använda varken fluorkarboner, siloxaner (D4, D5, D6), wax eller Polyuretan. Istället är det bland annat kisel och naturliga fettsyror som skapar vattenavvisningen bibehåller vävens förmåga att ventilera. 


  Impregneringen är 100% biologiskt nedbrytbar och innehåller vatten, kiselorganiska polymerer, bivax och naturliga fettsyror. Flaskan är tillverkad i återvunnen plast och allt är fritt från PFAS, palmolja och paraffin. 

  Du kan lugnt spraya din skor eller kängor inomhus men glöm inte att rengöra dem innan. Skaka flaskan och spraya ett jämnt lager. Blir det någon överflödig vätska så torka bort den annars blir det små fula fläckar på skorna. Låt torka i ett dygn innan du använder dem. 

 • Egenskaper
 • Volym: 0.3 liter
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 21
  Frakt: Klass 1

Se fler varor

Logga in