Ultrasphere 4.5 i gruppen Liggunderlag / Uppblåsbara hos Uthuset (QMA-06r)
Ultrasphere 4.5
Ultrasphere 4.5
Ultrasphere 4.5
Ultrasphere 4.5
Ultrasphere 4.5
Ultrasphere 4.5
Ultrasphere 4.5
Ultrasphere 4.5
Rab

Ultrasphere 4.5

Finfint R-värde till liten vikt & packvolym. Skönt är det också. En NeoAir-dräpare?
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • När vi först fick prova, klämma och känna på det här uppblåsbara liggunderlaget så kallade vi det NeoAir-dräparen. Och det stämmer nog fortfarande faktiskt. RAB Ultrasphere 4.5 är både prisvärt, skönt & packas lätt och litet. Inte lika lätt som NeoAir Xlite förvisso men det skiljer inte så himlans många gram. Skönt är det också med sina tvärgående kanaler. Sånt gillar ju vi. 

  RAB Ultrasphere 4.5 passar finfint för turer tidig vår till sen höst. Oavsett om du ska vandra, paddla, bikepacka eller kanske rentav ge dig ut på en tälttur på rullskidorna. Är du inte superfrusen av dig så kan du säkerligen ta med det på låglandsturen även i november, kanske rentav december. Om inte kvicksilvret har sjunkit hur mycket som helst det vill säga och du borde i sådana fall plocka med dig ett cellplastunderlag eller liknande.
  Liggunderlaget känns stabilt och skönt med sina 8 cm i tjocklek och framförallt pumpas det upp riktigt smidigt. Rejält pumppåse så du behöver inte så himlans många tag innan du fyllt upp liggunderlaget. Orkar du inte släpa med pumppåsen så kan du givetvis blåsa upp Ultrasphere 4.5 för muns. Oavsett vad, så kom ihåg att torka ditt liggunderlag när du kommer hem från turen. Öppna ventilen och häng det över en dörr och låt hänga där några dagar så det torkas ur ordentligt. 

  Själva materialet i Ultrasphere 4.5 är en 20denier återvunnen polyester med en släng av nylon (85%/15%). Alltså en tunnare väv, men i polyester, vilket gör att det ändå blir hyfsat slitstarkt. Tack vare att RABs design med kanaler som ligger omlott och att de använt TILT i Ultrasphere så packas det både lätt och litet men håller ett sjyst R-värde. Gött dä! Vad är då TILT (Thermo Ionic Lining Technology) tänker du? Ja, enkelt förklarat är det ett reflekterande belag inuti liggunderlaget som gör att värmen ökar och värmestrålningen reflekteras tillbaka. Liknande teknologi som finns i bland annat NeoAir-madrasserna från Thermarest. Och det vet vi ju att det funkar alldeles superbt!

  Rab Ultrasphere 4.5 levereras med pumppåse, lagningskit och förvaringspåse.
 • Egenskaper
 • Form: Mumie
  Yttermått cirka: Reg: 183x51 cm | LW: 196x64 cm
  Tjocklek: 8 cm
  Vikt netto: Reg: 370 gram | LW: 505 gram
  R-värde (enl ASTM F3340-18): 4.3
  Packmått cirka: Reg: 15x9 cm | LW: 19x9 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Alpine 800
4495 kr
Stratosphere 5.5
fr. 1895 kr
Alpine 600 Wmns LZ
3995 kr
Köp!
Info
Solar Eco 3
fr. 2295 kr
Logga in