Trailhead II i gruppen Sovsäckar / Sommarsäckar / Syntet hos Uthuset (ATH2r)
Trailhead II
Trailhead II
Trailhead II
Trailhead II
Trailhead II
Trailhead II
Trailhead II
Sea to Summit

Trailhead II

Rymlig syntetare med dragkedja i fotändan. -1 i komforttemp och väger 1 kg.
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Sea to Summits nya syntetsovsäck, TrailHead THII, erbjuder rejält med plats tack vare sin semirektangulära form, dvs den är något bredare än en vanlig traditionell mumieformad sovsäck. Gött för dig som tycker det ibland kan vara lite smått klaustrofobiskt i en sovsäck. Dessutom har den dubbla dragkedjor, en tvåvägsvariant på vänster sida och en separat nere vid fotändan. Du kan alltså öppna upp hela säcken och använda den som ett täcke/quilt eller välja att endast öppna upp nere vid fotändan för ventilationens skull. 

  TrailHead TH II kan vara/bör vara/blir förmodligen ett förstaval för dig som vill ha en prisvärd syntetsovsäck för vandring, scouting, camping eller annan friluftsaktivitet där utrymmet i sovsäcken är A och O. Priset är ju som du ser otroligt trevligt! Sovsäcken har en komforttemp på -1°C och är lämplig för sommarens strapatser. Vill du ha en varmare variant så ta en titt på Trailhead TH III istället.

  Själva syntetfyllningen kallas WaveLoft och består av lager med syntetfiber som är hoptvinnade för att få ett maximalt loft. Kanske inte behöver grotta ner oss mer i det nu men det är hur som hur en sjyst isolering som håller vad den lovar i temperatur och hållbarhet. Nylonväv både på in- och utsidan och som chokladsåsen på glassen är innerväven fastsydd i ytterväven så du slipper få känslan av massa överblivet tyg inne i sovsäcken. Huvan går för övrigt att justera/dra åt med en dragsko.

  TrailHead TH II levereras med packpåse.

 • Egenskaper
 • Form: Semirektangulär
  Isolering: Syntet
  Komforttemperatur dam (T comf enl EN 13537): 5 °C
  Komforttemperatur herr (T lim enl EN 13537): -1 °C
  Vikt netto: Reg: 1040 gram / Long: 1170 gram
  Kroppslängd (max rekommenderad): 183 cm / 198 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Liner Premium Cotton Mummy
459 kr
Trek TK III
Sea to Summit
fr. 4095 kr
Money Belt
Sea to Summit
229 kr
Logga in