Sirrus 44 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 25-45 liter hos Uthuset (1-197r)
Sirrus 44
Sirrus 44
Sirrus 44
Sirrus 44
Sirrus 44
Sirrus 44
Sirrus 44
Sirrus 44
Sirrus 44
Sirrus 44
Osprey

Sirrus 44

Skön, luftig och rejäl. 1.6 kg, 44 liter & anpassad för damer/tjejer/kvinnor.
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Osprey Sirrus 44 är ryggsäcken för dig som vill bära riktigt skönt & luftigt men som inte jagar de allra sista grammen. Komforten på Sirrus 44 är svårslagen men det finns lättare säckar än den här, det gör det, men kanske inte med samma komfort. Ryggsäcken passar alldeles utmärkt för dig som tar en helgtur med övernattning då och då, som har bokat in en stugtur i Jämtlandsfjällen eller som bara vill ha rejält med plats i säcken på dagsturen. Till skillnad från unisexsäcken Stratos 44 är Sirrus 44 en damspecifik ryggsäck; kortare rygglängd, smalare ok och en annan skärning på axelremmarna så att de inte hamnar rakt över bysten. Gött dä!

  Sirrus 44 påminner lite om Eja men allt är lite mer rejält på den här modellen. Väven är en kraftigare 210 deniers återvunnen nylon och bärsystemet är mer ombonat, dvs lite mer vaddering i både höftbälte och axelremmar. Med det sagt så blir den ju också något tyngre men ej heller supertung; 1600 gram för 44 liter närmare bestämt. Själva bärsystemet, AirSpeed™, består av en integrerad aluminiumram, vadderade axelremmar och vadderat höftbälte som är överdragna med luftig meshväv. På så vis skapas en fri luftspalt mellan dig och ryggsäcken vilket gör det hela lite mindre svettigt. Skönt men ändå stabilt. Bärsystemet är dessutom justerbart så du kommer garanterat kunna passa in rygglängden så säcken sitter optimalt.

  Sirrus 44 har topp-, sido- och bottenöppning. Du kommer alltså in i säcken från alla håll och kanter. Bottenfacket har en mellanvägg så du kan separera det från huvudfacket om du skulle vilja. Det finns också en hel del fack & fickor: en rejäl på fronten försedd med blixtlås, sammalika i topplocket, stretchfickor på sidorna, en säkerhetsficka på fronten och höftbältesfickor med dragkedja x 2. Och det ingår regnskydd, ej att förringa eller glömma.
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 44 liter
  Bärkapacitet: 10-12 kg
  Vikt cirka: 1.6 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Exos Pro 55
Osprey
2595 kr
Talon 26
Osprey
1235 kr
Manta 34
Osprey
2045 kr
Tempest Pro 28
1795 kr
Logga in