Singi 48 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 46-65 liter hos Uthuset (F23321r)
Singi 48
Singi 48
Singi 48
Singi 48
Singi 48
Singi 48
Singi 48
Singi 48
Singi 48
Singi 48
Fjällräven

Singi 48

Miljövänlig vandringsryggsäck. Snygg, slitstark & smart. 48 liter och 2100 gram.
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Den största ryggsäcken i Singi-familjen är Singi 48. En vandringsryggsäck för stug- och kortare tältturer, för bushcrafting eller varför inte för jägaren som  behöver traska lite extra för att få fart på sitt byte. Hela Singifamiljen andas så klart Fjällräven och allt vad det innebär; naturnära färger, slitstarka material, tidlös design, miljövänliga material och riktigt skönt bärsystem. Visst, som alltid, är det inte lättaste ryggsäcken på marknaden vi snackar om här men sitter skönt, det gör den. 

  Bärsystemet på Singi 48 klarar att bära upp rejäla vikter kring 15 kilo och lyckligtvis har Fjällräven valt att använda sin träram även här, dvs den i FSC-certifierad björk. Den är inte bara stilren utan också ett bättre, mer miljövänligt alternativ än aluminium. Snyggt! Bärsystemet har justerbar längd och passar faktiskt även riktigt bra på kortare kroppar. Vi har provat. Axelremmar och höftbältet är sådär lagom vadderade och breda och givetvis är bröstremmen justerbar. Väven kallas G-1000 HeavyDuty Eco S och är en vaxad men mjuk, helt återvunnen, bomullpolyesterväv. Botten är förstärkt med kraftig vattentät nylonväv så du kan lugnt ställa ned din ryggsäck på marken utan att vara rädd för att prylarna ska bli våta. Slitstarkt, som sagt. 

  Singi 48 har topp- och bottenöppning, dubbla höftbältesfickor och två fickor i topplocket, snörlås på fronten och dubbla kompressionsremmar på sidorna. Topplocket är höj- och sänkbart så behöver du lite extra plats för kanske ett tält eller liggunderlag så går det alldeles utmärkt att stoppa där under. Hålbanden på sidorna gör att du enkelt kan komplettera med lite extra utrymme i form av Singi Side Pockets eller Singi Gear Holder. De första ger dig 4 liter extra packvolym och två sidofickor medan den andra fixar biffen för bössan, kamerastativet eller vattenflaskan. Regnskydd ingår. 
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 48 liter
  Yttermått cirka: 67x30x24 cm
  Vikt cirka: 2.1 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Tillbehör

Singi Gear Holder
Fjällräven
295 kr

Se fler varor

Wind sack 3
Fjällräven
1695 kr
Kånken Totepack Mini
Fjällräven
995 kr
Skule Three Season
Fjällräven
1395 kr
Abisko Dome 3
Fjällräven
9895 kr
Logga in