LightWool 180 Classic Tee Man i gruppen Underställ / Tröjor & T-shirts hos Uthuset (109519r)
LightWool 180 Classic Tee Man
LightWool 180 Classic Tee Man
LightWool 180 Classic Tee Man
LightWool 180 Classic Tee Man
LightWool 180 Classic Tee Man
Aclima

LightWool 180 Classic Tee Man

T-shirt i 100% mulesingfri merinoull. I herrstorlekar. Mjuk & mumma!
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Lightwool 180 Classic Tee Man är stickad i 100% mulesingfri merinoull. En gudagåva för vandraren under sommarhalvåret men även för dig som diggar det här med merinoull och vill ha en ulltisha både till jobbet och på fritiden. Det är ju bara så skönt, det håller vi med om. Kan säga att vi har många kunder här i butiken i Skärstad som bara älskar den här typen av "undertröja". "Perfekt att ha under kostymen". 

  Aclima Classic Tee är klassisk, precis som det låter; alltså en rundhalsad kortärmad underställströja. I herrstorlekar. Inte särskilt tight i passformen utan snarare rätt normal. Det som vi verkligen diggar är att Aclima äntligen har kommit med en t-shirt i 100% merinoull som håller måttet. Till skillnad från tidigare Lightwool (som nu heter Lightwool 140) är den här modellen något tjockare, 180 gram istället för 140 gram, vilket gör att den blir något mer hållbar & slitstark, men fortfarande mjuk & go. 

  Aclima Lightwool 180 Classic Tee Man passar som sagt lika bra oavsett om du är på väg upp på en fjälltopp eller in till kontoret i stan. Var beredd på att du behöver förstärka med ett extra lager eller två under vinterhalvåret. Under sommarn passar den exempelvis perfekt till vandring eller löpning då ullen faktiskt även har kylande egenskaper. Inget kli blir det heller och den går att använda hur många dagar som helst i sträck utan att lukta avskyvärt. Dessutom ÖKO-TEX-certifierad så du vet att allt har gått rätt till när det gäller infärgning och sömnad. Garnet är i 19.5 mikron om den informationen skulle vara av intresse. 

  Merinoullstishan kan maskintvättas i 40°C men ej torktumlas. Använd mer än gärna (läs: alltid) tvättmedel avsett för ullplagg.
 • Egenskaper
 • Material: 100% mulesingfri merinoull
  Vikt netto: (storlek M) 176 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Tillbehör

Se fler varor

Logga in