Lars Monsen Femunden Polo Woman i gruppen Underställ / Tröjor & T-shirts hos Uthuset (107493r)
Lars Monsen Femunden Polo Woman
Lars Monsen Femunden Polo Woman
Lars Monsen Femunden Polo Woman
Lars Monsen Femunden Polo Woman
Lars Monsen Femunden Polo Woman
Lars Monsen Femunden Polo Woman
Aclima

Lars Monsen Femunden Polo Woman

Merinoullströja á la Lars Monsen. Mjuk, varm & oerhört funktionell. Och snygg, för tusan!
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Du behöver verkligen inte vandra över hela Kanada, Alaska eller Norge som Lars Monsen gjort för att kunna njuta i underställen i Aclimas Lars Monsen-serie. En vindskyddsnatt, en stugtur i mars månad, en vecka med alpin skidåkning eller vad du nu kan tänkas hitta på för utomhusaktivitet duger gott och väl. 200 gram av mjuk merinoull är det som gäller så ett perfekt första lager under de kalla månaderna men kanske mer av ett mellanlager under sommarhalvåret. Om du inte är superduperfrusen det vill säga.

  Femunden Polo Woman är underställströjan med det lilla extra, både när det gäller funktion och design. Stickad i 100% merinoull som är TEC-behandlad, dvs Total Easy Care, vilket gör ullen extra mjuk. Och det märks verkligen för den är superskön att ha på sig. Kli- och luktfri alltså. Och plagget är dessutom stickat med tre olika tekniker, allt för att passformen och funktionen ska bli superb. Den zippade polokragen är precis lagom hög så du slipper den där klaustrofobiska känslan och ger dessutom möjlighet till bra ventilation om du blir för varm.  Givetvis har tröjan tumgrepp så du kan värma dig rejält om handlederna. Bröstfickan på ena sidan rymmer för övrigt en smartphone (om du inte har modell superstor) och är en bra plats för att hålla din teknik varm under turen. Ovanför fickan finns även en liten ögla där du exempelvis kan fästa din kompass. 

  Aclimas Femunden-serie är uppkallad efter Monsens älskade Femundsmarka Nasjonalpark och sjön Femunden. Merinoullsplagg som är till för att användas, av alla, år ut och år in. För övrigt, back in the days, så tog det Lars Monsen nära 2 år och 7 månader att korsa Kanada till fots. Stabilt.


 • Egenskaper
 • Material: 100% merinoull | Ribbstickning: 96% merinoull, 4% elastan
  Vikt netto: 255 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Logga in