WoolNet Crewneck Man i gruppen Underställ / Tröjor & T-shirts hos Uthuset (101630r)
WoolNet Crewneck Man
WoolNet Crewneck Man
WoolNet Crewneck Man
WoolNet Crewneck Man
Aclima

WoolNet Crewneck Man

Maximal värme till maximal ventilation! 80% merinoull.
Färg: 
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Ullnätströjornas original, det är Aclima WoolNet Crewneck Shirt, det. En underställströja i merinoull som både ventilerar och håller värmen. Själva hemligheten ligger i nätdesigen där små luftfickor bildas som i sin tur ger isoleringen. Du håller dig varm utan att känna dig klibbig eftersom även materialet transporterar bort fukten. Det är tricket med temperaturregleringen och det funkar, fantastiskt bra dessutom! Ett perfekt plagg att ha vid lite högre aktivitetsnivå då det även ingår en del pauser & raster. Vandring, fiske, skidåkning, snöskoturer och så vidare. Du måste helt enkelt bara prova, du kommer inte bli besviken!

  WoolNet-väven består av 80% merinoull och 20% polyamid. Synteten gör att plagget ökar i slitstyrka vilket inte är så tokigt. På utsatta ställen såsom över oket, armbågar och på sidorna är det en tjockare ribbstickad merinoull som gäller. Ullmeshen är för övrigt stretchig, skön och torkar snabbt. 

  Plagget går att tvätta i maskin på 40°C.  Torktumling är förbjuden dock. Men tänk på att försöka spara på de där tvättarna för att förlänga livslängden; häng ut och vädra istället. 
 • Egenskaper
 • Material: Rib: 96% merinoull, 4% elastan , Woolnet: 80% merinoull, 20% polyamid.
  Vikt netto: 211 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Logga in