WoolNet Hybrid Longs Man i gruppen Underställ / Långkalsonger & underkläder hos Uthuset (102751r)
WoolNet Hybrid Longs Man
WoolNet Hybrid Longs Man
WoolNet Hybrid Longs Man
Aclima

WoolNet Hybrid Longs Man

Långkalsong i världsklass! WoolNet & WarmWool i ett och samma plagg. Mums!
Färg: 
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Aclimas serie Woolnet Hybrid är en gudagåva till vandraren. Eller egentligen till alla aktiva friluftsare, året runt, oavsett aktivitet. I muelsingfri merinoull, så klart. Det fina med själva meshkonstruktionen är att plagget ventilerar samtidigt som det värmer och hemligheten ligger i luften som skapas. Enkelt förklarat; fukten tränger ut men kroppsvärmen stannar kvar. Jaja, det går ju att nörda ner sig totalt i det här men kanske räcker att vi säger att du bara måste pröva. 

  Woolnet Hybrid Longs består av olika merinoullsvävar, allt för att få ut bästa möjliga funktion och livslängd av plagget. Meshväven är en 120-grams väv stickad i 80% merinoull och 20% polyamid, synteten är med där för att slitstyrkan ska bli så bra som möjligt utan att ullens egenskaper försämras. Aclimas klassiska WarmWool, en mjuk och skön 200-gramsväv i 100% merinoull, är det som gäller över sätet. För övrigt är både insida lår och knä förstärka med den väven. De ribbstickade delarna i sidorna är i 96% merinoull och resten i elastan för att få till den där stretchiga känslan. Här pratar vi alltså rätt väv på rätt plats; en superb kombo när du är aktiv och pulsen höjs en aning. Med andra ord ett perfekt val om du letar efter en underställsbyxa som värmer, ventilerar och luktar gott efter en veckas turande.

  Plagget går att tvätta i maskin på 40°C.  Torktumling är förbjuden dock. Men tänk på att försöka spara på de där tvättarna för att förlänga livslängden; häng ut och vädra istället.
 • Egenskaper
 • Material: 81% merinoull, 7% polyamid, 2% elastan
  Vikt netto: 218 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:
Logga in