WoolNet Hybrid Crewneck Man i gruppen Underställ / Tröjor & T-shirts hos Uthuset (102737r)
WoolNet Hybrid Crewneck Man
WoolNet Hybrid Crewneck Man
WoolNet Hybrid Crewneck Man
Aclima

WoolNet Hybrid Crewneck Man

Luftig men värmer ändå, ett perfekt val när pulsen höjs.
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Aclimas serie WoolNet Hybrid är en gudagåva till vandraren. Eller egentligen till alla aktiva friluftsare, året runt, oavsett aktivitet. I mulesingfri merinoull, så klart. 
  Det fina med själva meshkonstruktionen är att plagget ventilerar samtidigt som det värmer och hemligheten ligger i luften som skapas. Enkelt förklarat; fukten tränger ut men kroppsvärmen stannar kvar. Jaja, det går ju att nörda ner sig totalt i det här men kanske räcker att vi säger att du bara måste pröva. 

  Woolnet Hybrid Crewneck Man består av tre olika merinoullsvävar, allt för att få ut bästa möjliga funktion och livslängd av plagget. Meshväven är en 120-grams väv stickad i 80% merinoull och 20% polyamid, synteten är med där för att slitstyrkan ska bli så bra som möjligt utan att ullens egenskaper försämras. Fram och bak är det Aclimas klassiska WarmWool som gäller, en mjuk och skön 200-gramsväv i 100% merinoull. Den ribbstickade delen i sidorna är i 96% merinoull och resten i elastan för att få till den där stretchiga känslan. Här pratar vi alltså rätt väv på rätt plats; en superb kombo om du bär ryggsäck eftersom du får en optimal tröja när det gäller värme, fukttransport, slitstyrka och komfort. Nästintill luktfri också och rejält snygg om nu det är viktigt för någon.

  Plagget går att tvätta i maskin på 40°C.  Torktumling är förbjuden dock. Men tänk på att försöka spara på de där tvättarna för att förlänga livslängden; häng ut och vädra istället. 
 • Egenskaper
 • Material: Warmwool: 100% merinoull | WoolNet: 80% merinoull, 20% polyamid | Ribbstickning: 96% merinoull, 4% elastan
  Vikt netto: 226 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Tillbehör

Se fler varor

Logga in