Och som vanligt när det gäller de frystorkade rätterna från Real Turmat så är det norska kockar som står för receptet. Kryddningen är helt klart godkänd men med lite salt & peppar i packningen kommer du få en höjdarmåltid. I med kokande vatten, låt stå i 8-10 minuter och sedan är det dags att servera. Ger ungefär 500 gram tillagad och ätfärdig mat. Påsen går dessutom att elda upp så du får minimalt med skräp. Mange takk!
Ingredienser (NO/DK/SE)
Pasta (durum-/hård hvete/hvede/vete) (33%), laks/lax (laks/lax (76%), salt, potet-/potatis-/kartoffelmel/-mjöl, sitrusfiber/citrusfiber) (16%), gulrot/gulerod/morot (14%), løk/løg/lök, erter/ærter/ärtor (7%), fløte/fløde/grädde (melk/mælk/mjölk), hvete-/hvedemel/vetemjöl, rapsolje/-olie/-olja, mais-/majsstivelse/-stärkelse, fiske-/fisk buljong/-bouillon (selleri), pepper/peber/peppar, dill/dild (0,04%), antioksidant/-oxidant (askorbin-/ascorbinsyre/-syra).
Näringsinnehåll per 100 gram:
Energi 1952 kJ/466 kcal, fett 23 g hvorav mettede fettsyrer 5,8 g, karbohydrater/kolhydrater 47 g hvorav sukkerarter 6,0 g, kostfiber 6 g, protein 16 g, salt 3,5 g, vann/vand/vatten Max 5 %