Kansbol i gruppen Övrigt / Knivar, verktyg & redskap hos Uthuset (MO12634r)
Kansbol
Kansbol
Morakniv

Kansbol

En stadig men lätt allroundkniv. 109 mm bladlängd och 2,5 mm tjockt blad.
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Tycker du kanske att Morakniv Eldris är en aningen för liten för dig så ta en kik på denna kniv istället, Kansbol. En kniv som passar både fiskaren, jägaren eller friluftsmänniskan som behöver en smidig men pålitlig kniv. Funkar fint att använda till matlagningen och när du behöver både spänta och tälja. En allroundkniv, helt enkelt.

  Bladryggen på Kansbol är slipad så att du kan använda den tillsammans med ditt tändstål och bladet är flåslipat för en bättre precision. Bladet i sig är i svenskt högkvalitativt rostfritt stål (12C27) som behandlas och profilslipas i fabriken i Mora. Äkta hantverk från Dalarna alltså. Tack vare detta får du här en kniv som håller skärpan länge. 

  Greppet är stadigt och säkert och mönstret á la Dalarna är inte enbart snyggt utan gör även greppet mer säkert, även om du skulle vara blöt om nävarna. Slidan till Kansbol är av polypropylen och tålig som få. I och med att både kniv och slida är symmetriska går det finfint att använda din Kansbol vare sig du är höger- eller vänsterhänt.
 • Egenskaper
 • Bladlängd: 109 mm
  Bladtjocklek: 2.5 mm
  Totallängd: 226 mm
  Vikt netto: 134 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Companion Spark
Morakniv
359 kr
Diamantbryne
Morakniv
179 kr
Companion
Morakniv
139 kr
Classic Nr 2F
Morakniv
319 kr
Logga in