Jet 18 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Barn- & juniorsäckar hos Uthuset (5-447r)
Jet 18
Jet 18
Jet 18
Jet 18
Jet 18
Jet 18
Jet 18
Jet 18
Jet 18
Osprey

Jet 18

Lättare vandringssäck för 7-13 år. Skön och smidig 18-litrare. 
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Med Jet 18 kommer det verkligen inte bli några problem för kidsen att hänga med på fjället eller till skogen. Det är nämligen lite som en vandringsryggsäck för vuxna, fast i miniatyr. Osprey själva hävdar att den är lämplig för 8-15 år men vi här på Uthuset säger nog snarare 8-13. 
  Inför säsongen 2020 uppdaterades hela juniorserien med ryggsäckar och har nu fått en sjystare design och är dessutom tillverkade i återvunnen nylon och har PFC-fri impregnering. Fett najs! 

  Jet 18 är en toppmatad topplocksrygga med vadderade axelremmar och ett bredare höftbälte i nät. Ett fullt tillräckligt bärsystem för den vikten som säcken ska packas med, dvs ca 10-15% av barnets vikt. Inte mer! 
  Ryggsäcken ligger an direkt mot ryggen men den styva ryggplattan är försedd med mesh och är dessutom perforerad så ventilationen blir ändå godkänd. Och blir den unga vandraren törstig så funkar det fint att bära med ett vätskesystem. Det stoppas enkelt ned i facket bakom ryggpanelen. 

  Dessutom så har denna ryggsäck allt det här; justerbar bröstrem med visselpipa, topplocksficka med dragkedja, frontficka i stretchmesh, sidofickor i stretchmesh, diverse invändiga fack för småprylar och ett clip för nycklarna. Ta med dig de yngsta ut på tur nu för tjyven!
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 18 liter
  Yttermått cirka: 46x38x22 cm
  Vikt cirka: .052 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:
Logga in