Etherlight XT Insulated i gruppen Liggunderlag / Uppblåsbara hos Uthuset (30415316r)
Etherlight XT Insulated
Etherlight XT Insulated
Etherlight XT Insulated
Etherlight XT Insulated
Etherlight XT Insulated
Etherlight XT Insulated
Etherlight XT Insulated
Sea to Summit

Etherlight XT Insulated

Lätt, tjockt, skönt & uppblåsbart. R-värde 3.2 & 490 gram.
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • När de här Air Sprungs Cells-liggunderlagen kom för ett gäng med år sedan blev ingen gladare än vi. Äntligen en rejäl utmanare till redan befintliga märken på marknaden. Och med sitt Ether Light XT Insulated fortsätter Sea to Summit att lyckas rätt bra. 10 cm i tjocklek! XT som i eXtra Tjockt. Och håll i hatten, endast 490 gram. Suuuuperskönt, lätt & litet!

  Istället för kanaler har du i Ether Light XT Insulated en massa luftceller som är sammankopplade. Cellerna är i sin tur fyllda med Thermolite, en syntetfyllning med dunliknande egenskaper som loftar upp sig och värmer gott trots låg vikt. Dessutom är cellerna även försedda med en tunn metallisk film som reflekterar värmen. Den här konstruktionen gör att både vikt och volym blir minimal och liggunderlaget blir även stabilt. Gött som tusan! Och som sagt 10 cm i tjocklek är rejält. Går inte att säga det en gång för mycket. Eller för lite.

  Enligt australiensarna är det här nästintill ett fyrsäsongsunderlag men så långt vill inte vi dra det här uppe i Skandinavien. Ether Light XT Insulated passar perfekt från vår till höst men behöver förstärkas när det blir kallare. Släng med ett cellplastunderlag så är du hemma även vid några minusgrader. Eller lämna det hemma och ta med ett varmare liggunderlag. 

  Pumppåse och reparationskit hänger med i köpet. Och vi rekommenderar att du faktiskt använder pumppåsen när du blåser upp underlaget, minskar bakteriefloran serru! Dessutom har STS lyckats med konststycket att göra sina liggunderlag och kuddar kompatibla. Det följer nämligen med små självhäftande kardborreliknande lappar som du kan fästa på ditt liggunderlag så att kudden ligger där den ska. Rätt onödigt enligt oss men en cool feature.

 • Egenskaper
 • Form: Mumie och rektangulär
  Yttermått cirka: Reg: 183x55cm / Rec Reg Wide: 183x64cm / Large: 198x64 cm
  Tjocklek: 10 cm
  Vikt netto: 490 gram / 630 gram / 625 gram
  R-värde (enl ASTM F3340-18): 3.2
  Packmått cirka: Ø11x24cm / Ø11x28cm / Ø11x28 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Air Seat Insulated
Sea to Summit
399 kr
Nano Mosquito Headnet
Sea to Summit
189 kr
Nano Mosquito Net Double
Sea to Summit
665 kr
Camp Mat
Sea to Summit
fr. 1145 kr
Logga in