Ergo Grip Active i gruppen Underställ / Handskar hos Uthuset (32950r)
Ergo Grip Active
Ergo Grip Active
Ergo Grip Active
Ergo Grip Active
Hestra

Ergo Grip Active

Slitstark allroundhandske för outdooraktiviteter. En favorit!
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Hestra Ergo Grip Active är en riktigt sjyst, smidig & slitstark läderhandske för all sorters friluftsliv. Dessutom är den rejält snygg också så borde egentligen funka till kostymen också. Utan problem! Tycker vi. Oavsett tycke så funkar den alldeles utmärkt till vedhuggning, på scoutläger, cykling, vandring, buschcraft, paddling med mera, med mera.

  Passformen är perfekt tack vare ergo grip-konstruktionen, det vill säga minimalt med överskottsmaterial på handens insida, extra förböjda fingrar och sömmar som är placerade i höjd med fingrarnas naturliga veck. Ovanhanden är i Gore-Tex Infinium Windstopper Breeze, dvs helt vindtätt men ändå ventilerande. Handflatan är sydd i impregnerat getskinn, Hestra Army Goat Leather. Slitstarkt & vattenresistent. Handsken är oisolerad men har ett foder i borstad polyester. Mjukt som attan och binder luft vilket är gött när det börjar bli lite kallare. Ja, du hör ju; Ergo Grip Active är en riktigt sjyst handske! 

  Pst! Håll koll på dina Ergo Grip Active. De kan lätt hamna i barnens dockskåp annars. I vilket fall enligt en utav oss här på Uthuset (ingen nämnd, ingen glömd).
 • Egenskaper
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Logga in