Draka Hammock i gruppen Sovsaker / Hängmattor hos Uthuset (draka_r)
Draka Hammock
Draka Hammock
Draka Hammock
Draka Hammock
Draka Hammock
Draka Hammock
Draka Hammock
Draka Hammock
Draka Hammock
Draka Hammock
Lesovik

Draka Hammock

Smart & rejäl hängmatta, även för dig som är över 2 meter. 760 gram & klarar 250 kg.
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Här har du en hängmatta som klarar längder upp till 210-215 cm och vikter upp till 250 kg. Lägg Lesovik Draka Hammock på minnet, det säger vi bara. 
  Dessutom har du hela kitet här, det är bara att köra igång; ge dig ut, hitta två bra träd, spänn upp din hammock & njut. I vilket fall om det är finväder- tarp ingår nämligen inte. Men myggnätet har du med så du slipper insekter och andra otrevliga småkryp (med eller utan vingar).
  En perfekt hängmatta för bikepackingturer, vandringar i skog & mark eller att slänga med när det är dags för turer till tropiska klimat.

  Myggnätet går för övrigt helt att plocka bort om du inte behöver det. Tar ungefär en halv minut och du trökar in det i den medföljande packpåsen.
  Du kan hoppa i och ur från båda sidorna och det finns dubbla löpare på varje sida så att du smidigt kan öppna upp oavsett om du ligger i hängmattan eller är utanför. Flärparna är dessutom försedda med ljusare färg så du enkelt hittar öppningen under natten om blåsan behöver tömmas. 
  Draka är också försedd med fyra sidolinor (två på varje sida) som finns där för att uttöka det invändiga utrymmet; gör det lite lättare att komma i och ur sovsäcken eller att hitta prylar i hängmattan. Men så klart funkar Draka även utan att du fäster linorna. 

  Lesovik Draka Hammock levereras med myggnät, 3 packpåsar, 1 st organizer och upphängningssystem (SMUK Hammock Suspension).
  Önskar du kombinera din hängmatta med en tarp som skydd för nederbörd och viss vind är Lesovik Heksa eller Groza att rekommendera.
 • Egenskaper
 • Material: Nylon Ripstop
  Bärkapacitet: 250 kg
  Yttermått cirka: 330x150 cm
  Vikt netto: 760 gram
  Kroppslängd (max rekommenderad): 215 cm
  Packmått cirka: 25x13x13 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Tillbehör

Heksa Tarp
Lesovik
1495 kr
Huba Gear Shelf
Lesovik
495 kr
Groza Tarp
Lesovik
1445 kr
Otul Underquilt
Lesovik
1545 kr

Se fler varor

Solo Tarp
Lesovik
1195 kr
Duch Hammock
Lesovik
795 kr
Logga in