Atmos AG 50 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 46-65 liter hos Uthuset (1-174r)
Atmos AG 50
Atmos AG 50
Atmos AG 50
Atmos AG 50
Atmos AG 50
Atmos AG 50
Atmos AG 50
Atmos AG 50
Atmos AG 50
Atmos AG 50
Osprey

Atmos AG 50

50 liters komfort. Rakt i genom. För stugturer och kortare vandring. 2000 gram & full av funktioner.
Färg: 
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Atmos AG 50 är det yngre syskonet till Atmos AG 65. En ryggsäck med oslagbar komfort; j*drigt skön om vi får säga det! Inför säsongen 2022 fick Atmos AG en rejäl uppdatering och något som många väntat på finns nu på säcken; en frontöppning på var sida. Tack för det, Osprey! I princip kommer du nu åt din packning från alla håll och kanter. Vajert! Numer är ryggsäcken även bluesigncertifierad och tillverkad i en återvunnen slitstark nylonväv i 210 denier. En myck så trevlig uppdatering, det med. 

  Andra fantastiska saker med Atmos AG 50 är; topp- och bottenöppning samt dubbla sidoöppningar på fronten, avtagbart topplock med flap jack, extra förstärkning på toppstramarna, justerbart bärsystem, separat bottenfack med mellanvägg upp till huvudfacket, utvändig och invändig topplocksficka, två sidorfickor i mesh, höftbältesfickor, sidokompression, kompressionsremmar nedtill, Stow-on-the-go (fäste för dina vandringsstavar), dubbla isyxefästen, förberedd för vätskesystem samt ett integrerat regnskydd. Puh, så många funktioner- så allsidig! Allt detta på 50 liter och 2 kg. 

  Bärsystemet AG (AntiGravity) ger superb avlastning och dessutom rejält med ventilation. Hela ryggpanelen, samt axelremmar och höftbälte, är tillverkade i välventilerad mesh och sitter dessutom ihop i en och samma enhet. Det är det som är det fina med AG-systemet, att hela säcken jobbar på att avlasta vikten som du bär. Den integrerade ramen är svängd så att du får en fri luftspalt mellan dig och säcken- rätt gött när det är varmt som tusan. Vilket det ofta är med ryggsäck på ryggen. Både axelremmar och höftbältet är numera dessutom försedda med det patenterade Fit-on-the-fly. En funktion som gör att du enkelt kan förlänga remmarna och bältet med extra vaddering om det skulle behövas. Smart och smidigt så att du verkligen kan få den optimala passformen på din ryggsäck. Ja, detta är verkligen en superb säck, går inte att säga för många gånger. Och rejäla liter dessutom så att få ner packningen för en rejälare helgtur, stugtur eller 3-4 dagars vandring med tält är inte ett problem. 

  Atmos AG 50 kommer som sagt i två rygglängder så ta gärna en kik på produktdatabladet för att få rätt storlek på din ryggsäck.

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: S/M: 50 liter | M/L: 53 liter
  Bärkapacitet: upp till 20 kg
  Vikt cirka: S/M: 1.96 kg | M/L: 2.05 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Eja 58
Osprey
2195 kr
Levity 45
Osprey
2295 kr
Ariel 65
Osprey
2495 kr
Tempest 34
Osprey
1695 kr
Logga in