Ascent Pro 600 i gruppen Sovsäckar / Vår- och höstsäckar / Dun hos Uthuset (QSD-23r)
Ascent Pro 600
Ascent Pro 600
Ascent Pro 600
Ascent Pro 600
Ascent Pro 600
Ascent Pro 600
Rab

Ascent Pro 600

Vädersäker dunsovsäck med Pertex Quantum Pro. -8 i komfort & 1190 gram.
Längd: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • En rejält vädersäker sovsäck har du här i Rab Ascent Pro 600. Ytterväven är nämligen 20D Pertex Quantum Pro ripstop, en rivstark väv med en vattenavvisande beläggning, vilket gör sovsäcken mer motståndskraftig mot både vind & väta. Bra om du ofta sover under tarp, i vindskydd eller under bar himmel och vill få bästa möjliga väderskydd. Utan att sovsäcken väger bly. Väven är dock inte vattentät men rejält vattenresistent. Med en komforttemperatur på -8 grader så kan du sova gott & varmt från vår till höst. Vi tänker spontant att det här är en sovsäck som klippt och skuren för scouter men så klart även för alla andra som oftare kanske sover utomhus i något annat än tält.

  Ascent Pro 600 är nog även något för dig som söker en något rymligare sovsäck i jämförelse med standardmåtten. Omfånget från knä och ner runt fötterna på den här sovsäcken är nämligen generöst tilltaget vilket vi antar faller de flesta i smaken. Huvan slutar om gott kring huvudet och värmekragen förhindrar att värmen sipprar ut kring halsen. Dragkedjan är ¾-lång och har dubbla löpare så du även kan öppna upp nedtill för att ventilera ut överskottsvärme. Innerficka finnes för dig som vill hålla mobilen/pannlampan varm under natten.

  Sovsäcken är fylld med ankdun i 650 Fill Power-klass. Ankdunet har RDS-stämpel, dvs certifierat europeiskt dun, och är behandlat för att motstå väta bättre. Innertyget, en 20 denier nylonväv, är helt tillverkat i återvunnet material. Boxwall-konstruktion gäller, dvs ej genomsydda kanaler där dunet får maximal med plats för att lofta till sig rejält.

  Rab Ascent Pro 600 levereras med 1 st förvaringspåse och 1 st packpåse.

 • Egenskaper
 • Form: Rymlig mumie
  Isolering: Ankdun 650 cuin
  Komforttemperatur dam (T comf enl EN 13537): -2 °C
  Komforttemperatur herr (T lim enl EN 13537): -8 °C
  Vikt netto: Regular: 1190 gram / Long: 1255 gram
  Kroppslängd (max rekommenderad): Regular: 185 cm / Long: 200 cm
  Vikt fyllning: Regular: 600 gram / Long: 650 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Logga in