Ariel Plus 70 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 25-45 liter hos Uthuset (1-040r)
Ariel Plus 70
Ariel Plus 70
Ariel Plus 70
Ariel Plus 70
Ariel Plus 70
Ariel Plus 70
Ariel Plus 70
Ariel Plus 70
Ariel Plus 70
Ariel Plus 70
Osprey

Ariel Plus 70

Skön & stabil vandringsryggsäck där topplocket blir en egen rygga. 70 liter & 2560 gram.
Färg: 
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Ariel har funnits ett bra tag hos Osprey men äntligen har de gått tillbaka till ett bärsystem som ligger dikt an mot ryggen. Vi här på Uthuset var nämligen aldrig riktigt nöjd men föregångaren. Just Ariel Plus är dessutom en dammodell, anpassad efter den kvinnliga kroppsformen. Optimal passform med andra ord. Plus-modellen innebär dessutom att du får 2 säckar i 1. Topplocket går nämligen att göra om till en dagsturssäck. Smidigt om du vill upp på Helagsglaciären eller annan valfri topp och endast ta med det mest nödvändiga på ryggen. Ja, Ariel Plus är verkligen vandringsryggsäcken för dig som vill ha allt i en och samma ryggsäck. 

  Som vanligt när det gäller Osprey så står komforten i första rummet. Både höftbältet och axelremmarna har Ospreys patenterade design Fit-On-The-Fly vilket gör att du kan justera vadderingen på remmarna precis efter dina önskemål. Hela ryggen är försedd med en formgjuten platta som stabiliserar upp och följer ryggens form perfekt. Sitter som en smäck! En ryggpanel med ventilerande mesh ser till att du inte blir toksvett. Dessutom går rygglängden att justera om du skulle behöva det. Som du ser är bärsystemet på Aether Plus 70 skönt, flexibelt och rejält och bär upp vikter på upp till 30 kg, om du mot förmodan skulle behöva det. 

  Osprey Ariel Plus 70 är både topp-, front- och bottenmatad så du kommer aldrig ha problem med att hitta dina prylar. Bottenfacket går dessutom att dela av om du vill använda det som ett separat fack. Ett helt gäng med fack & fickor finns, både på fronten, i sidorna, på höftbältet och i topplocket. Möjligheterna att komprimera säcken är goda, så även att spänna prylar på säcken. Topplocket är höj- och sänkbart och går som sagt att göra om till en egen liten ryggsäck. Och vandrar du med stavar så finns Ospreys alldeles egna designa fäste för detta; Stow-on-the-Go. Regnskydd ingår och givetvis går det att köra vätskesystem tillsammans med Ariel Plus.

  Ryggsäcken är tillverkad i en bluesign-certifierad nylonväv med hög trådtäthet. Slitstarkt & hållbart. Regnskyddet är i 100% återvunnen väv. 

  Storleksguide rygglängd:
  XS/S: 35-43 cm
  M/L: 40-49.5 cm

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: XS/S: 68 liter / M/L: 70 liter
  Bärkapacitet: upp till 30 kg
  Vikt cirka: X/S: 2.44 kg / M/L: 2.56 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Exos 58
REA
Osprey
1397 kr 1995 kr
Arcane Tote Bag
595 kr
Heritage Waist Pack 8
REA
506 kr 595 kr
Mutant 52
Osprey
1795 kr
Logga in