Abisko Lite 3 i gruppen Tält / Tunneltält / 2-3 pers hos Uthuset (53303r)
Abisko Lite 3
Abisko Lite 3
Abisko Lite 3
Abisko Lite 3
Abisko Lite 3
Abisko Lite 3
Fjällräven

Abisko Lite 3

2,22 kg för 2 med (2) alternativa ingångar är ju lite kul i sig. Att bo 3 pers i denna 3:a kanske inte alltid är lika kul. Men det funkar.
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Fjällräven Abisko Lite 3 är som sagt kanske något orymligt för 3 personer men är det vikt ni vill spara och är just 3 personer, ja, då är det den här modellen som gäller från Fjällräven. För 2 personer är det riktigt, riktigt trevligt. Bra med utrymme i innertältet & låg vikt. Och helt okej plats för prylarna och dessutom två ingångar på absiden, och det sistnämnda ska inte underskattas för det är faktiskt riktigt skönt. Definitivt om vädret är kass och ni båda vill in i tältet på samma gång. 

  Hur som helst så är Abisko Lite 3 ett vindstabilt sammankopplat tunneltält med en vikt som du ändå måste hålla med om är rätt najs. Silikonbelagd nylonväv är det som gäller i yttertältet, med en rivstyrka på 9 kg men 15 kg i den väven som är närmast marken. Just för att du ska kunna sätta upp ditt tält oavsett hur snårigt & bösigt det är och inte behöva vara rädd för några revor. Tillika ger det lite mer styrka i infästningen för markspik och stänger. Gött att veta när det blåser som tjyven på fjället. Sjyst ventilation har tältet också och hela absiden går dessutom att rulla upp om du vill ha fullt blås. En absid men två ingångar som sagt, tål att upprepas. Kort & gott, ett pålitligt fyrsäsongstält för 2-3 personer. 

 • Egenskaper
 • Antal sovande: 2-3 pers
  Vikt komplett: 2,22 kg
  Markmått yttertält max (linor & fästen tillkommer): 180x360 cm
  Max innertältshöjd: 95 cm
  Vattenpelare ytterduk: 3000 mm
  Vattenpelare golv: 6000 mm
  Packmått cirka: Ø17x42 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Singi 28
Fjällräven
2295 kr
Kånken Mini
Fjällräven
995 kr
Kånken
Fjällräven
1095 kr
Abisko Dome 3
Fjällräven
10995 kr
Logga in