Fjällräven Abisko Friluft 45 Navy finns med både kort och lång rygglängd
Abisko Friluft 45
Abisko Friluft 45
Abisko Friluft 45
Abisko Friluft 45
Abisko Friluft 45
Abisko Friluft 45
Abisko Friluft 45
Fjällräven

Abisko Friluft 45

Välventilerad vinnande vandringsryggsäck! 45 liter och 1640 gram.
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Välkommen tillbaka får vi väl börja med att säga. Nya generationens Abisko Friluft är här, efterföljaren till gamla hederliga ”Friluft” och gamla ”Abisko Friluft”. Ja, ni fattar; ett vinnande koncept i ny tappning men precis som med föregångarna snackar vi god bärkomfort & superb ventilation. För dig som hängt med i Fjällrävensvängen så kommer du framförallt märka att materialet är nytt. Vaxad bomull/polyesterväv är ett minne blott och in med återvunnen nylon ripstop istället. Tjockare väv i botten för att minska på slitaget. Något lättare totalt sett men framförallt lite mer behändigt och slitstarkt.

  Vi snackar rejält med fack och fickor på Abisko Friluft 45. En perfekt ryggsäck för stugturer & helgurer eller andra trevliga turer där du inte vill bli så attans svett på ryggen. Gediget bärsystem och som sagt, synnerligen välventilerat, tack vare en ryggpanel helt i mesh. Abisko Friluft 45 har en integrerad aluminiumram så du kan faktiskt lasta i en del kilon i ryggsäcken utan att det känns obehagligt. I den stora frontfickan får det för övrigt plats oändligt med saker. Dessutom fickor på höftbältet, på sidorna och i topplocket. Regnskydd ingår och så är det så klart förberedd för vätskesystem om du skulle vilja använda det. Och just det, höll på att glömma att nämna att den går att öppna både i toppen och på fronten. Finfint!

  Ryggsäcken är en unisexmodell och kommer i två olika rygglängder. Välj Abisko Friluft 45 S/M om du har en rygglängd upp till 47 cm och ta Abisko Friluft 45 M/L om du hamnar över det, alltså över 74 cm. Maxrygglängden för M/L är enligt tillverkaren 52 cm.
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 45 liter
  Bärkapacitet: 10 kg
  Yttermått cirka: 74x44x24 cm
  Vikt netto: 1640 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Abisko Dome 3
Fjällräven
10995 kr
Singi Gear Holder
Fjällräven
295 kr
Abisko Shape 3
Fjällräven
9995 kr
Fjällräven Footprint
Fjällräven
fr. 695 kr
Logga in