Äntligen dags för Skärstadalens bästa friluftsevent!

Fredagen den 6 maj sparkar vi igång årets Fair Enough!

Vi håller som bäst på att finsnickra på årets begivenheter men stommen är klar och det vill vi såklart säga nåt om. En liten teaser lixom.

Som vanligt erbjuds föredrag, förtäring, försäljning och friluftsliv för hela slanten, med gott om plats både ute och inne. Klara för föredrag är Jörgen Johansson - som kommer prata lättviktsvandring (surprise) och Annette Seldén - Naturfotograferna - som kommer visa makalösa bilder från både ovan vattenytan och under, både bilderna och Annette ger oss anledning att tänka till lite extra på vilken fantastisk plats vi alla bor på men också vad vi - ofta bakom kulisserna/under ytan - håller på att göra med den. Vi är stolta över att - år efter år - få hit representanter för många av de tyngsta varumärkena exv Fjällräven, Hilleberg, Lundhags, Patagonia, Primus med flera. På nyhetssidan vill vi nämna RAB och Lesovik, RAB kommer finnas på plats, Lesovik (Polen) jobbar vi på.

I vår stora matkåta lagar & serverar Uppmans Kök (favorit i repris) välgjord och riktigt god mat. Kanhända får vi iordning gamla gödselplattan så det kan bli platsen om man vill ta en fika eller bara sitta & chilla en stund. Där har man såklart en grym utsikt över Skärstad med tillhörande dal.

Välkommen till Fair Enough!Öppettider
Fredag 6/5 13-18
Lördag 7/5 10-17
Söndag 8/5 10-16

      

Tältutställningens öppnande

Nästan högtidligare är Riksdagens öppnande är, i vår mening, tältutställningens öppnande. Men det är klart, det är möjligt att vi är lite färgade. Hursomhelst går vi inför Fair Enough från blygsamma tiotalet tält till ungefär 25 uppslagna tält - från ultralätta enmanstält till blytunga kåtor för 72 personer. Från Hilleberg, Tentipi, Fjällräven och MSR. 

Uppmans kök lagar mat under Fair Enough
Mat & dryck på Fair Enough

Givetvis ska magen & strupen ha sitt även på ett friluftsarrangemang. Vi överger ju sällan ett vinnande koncept så Uppmans Kök kommer till Skärstad även i år. Ja, ni som besökte Köldknäppen i höstas - och ett par mässor innan det - vet ju att de garanterar supergrym mat! Och supergrym service. Det är väl förresten ingen som har glömt hur gott den där viltskavsgrytan smakade? Både mat, fika och dryck kommer finnas till försäljning under hela helgen. Ute i en Tentipi (Stratus 72) precis i anslutning till butiken. Varför inte ta en utelunch i Skärstad under helgen? Oavsett om du gillar friluftsprylar eller ej.        
  
Välkommen till Fair Enough - den enda outdoormässa du behöver!

Läs mer om Fair Enough i Uthuset Allehanda

    Logga in