Blaze 60 Woman i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 46-65 liter hos Uthuset (5000029r)
Blaze 60 Woman
Blaze 60 Woman
Blaze 60 Woman
Blaze 60 Woman
Blaze 60 Woman
Blaze 60 Woman
Blaze 60 Woman
Blaze 60 Woman
Blaze 60 Woman
Blaze 60 Woman
Granite Gear

Blaze 60 Woman

Lättare men stabil vandringsryggsäck. För tjejer. Skön som tusan!  1360 gram & 60 liter.
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Granite Gear W's Blaze 60 väger in på 1360 gram och rymmer 60 liter, lägg sedan till rejäla sidofickor och rymlig frontficka till volymen och du har en vandringsryggsäck som klarar veckoturer för de flesta men även längre turer för dig som redan börjat banta din packning. Definitivt en ryggsäck för dig som vill vandra lättare men ändå ha ett riktigt stabilt bärsystem.

  Den här modellen är en damryggsäck; axelremmar och höftbälte är designade efter kvinnliga kroppsformen. Bland annat är axelremmarna skurna så att de slipper hamna över bysten. Vi har diggat och burit på Granite Gear sen urminnes tider, eller i vilket fall sedan Getouttider. Både på Gröna Bandet, PCT och otalt andra fjällturer. På ett riktigt sjyst sätt tycker vi att GG kombinerar lägre egenvikt med oerhörd komfort och slitstyrka. Och ryggsäcken sitter verkligen som en smäck. Tack för det, Granite Gear!

  Bland det bästa med W's Blaze 60 är bärsystemet, det så kallade A.C Frame System. Inte för intet som det har fått en och annan utmärkelse. Här har du en ergonomiskt formad ryggplatta i hållbar termoplast och en ventilerande ryggpanel i formgjuten eva-skum. Stabilt, skönt, mindre svettigt och justerbart.  Ryggsäcken kommer i två olika rygglängder där varje rygglängd går att justera individuellt. Dessutom går höftbältet att förlänga/förkorta så att det passar just din kroppsform optimalt. Vajert! 

  Själva ryggsäcken är ett stort fack som med fördel toppmatas men du kan också öppna upp säcken på fronten.  Utöver huvudfacket finns det en massa andra fack & fickor. Sidorfickorna är rymliga och med vid öppning så att du smidigt får i och ur prylarna. Frontfickan i mesh är perfekt för förstärknings- och/eller regnplagg. Höftfickorna har dragkedja och rymmer snacks, mobiltelefon och lite annat smått och gott.
  En annan fin grej med W's Blaze 60 är att det går att snäppa bort topplocket (lämna hemma om du vill strippa vikten) och istället fästa det framtill på bröstet. Smidigt om du vill ha en del prylar nära till hands. Du kan även snäppa på locket på höftbältet och på så vis få en midjeväska. Kan ju vara najs om du kör basläger och vill gå en kortare topptur. 

  Väven är en slitstark men lätt nylonväv, närmare bestämt en 100D Robic® High-tenacity nylon. Vid de mest utsatta ställena är säcken förstärkt med 210D Robic nylon UHMWPE triple ripstop. Kommer hålla ett otalt vandringar fram i tiden. 

  Storleksguide/rygglängd: 
  Short: 38-46 cm
  Regular: 46-53.5 cm
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 60 liter
  Bärkapacitet: upp till 22 kg
  Vikt cirka: Short: 1.31 kg / Regular: 1.36 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Tillbehör

Cloud Cover PackFly
Granite Gear
489 kr
Air Pocket
Granite Gear
fr. 179 kr
Air ZippSack
Granite Gear
fr. 259 kr
Air Bags 3-Pack
Granite Gear
fr. 319 kr

Se fler varor

Crown3 60 Woman
Granite Gear
2595 kr
Perimeter 50 Women's
Granite Gear
2595 kr
Storm Cell Pack Fly
Granite Gear
369 kr
Logga in