Tempest 34 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 25-45 liter hos Uthuset (1-091r)
Tempest 34
Tempest 34
Tempest 34
Tempest 34
Tempest 34
Tempest 34
Tempest 34
Osprey

Tempest 34

Superb komfort för tjejer! lättare 36-liters ryggsäck med stabilt bärsystem.
Färg: 
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Tempest är dammodellen av Ospreys omåttligt populära Talonryggsäckar. Lite utav en ikon i Ospreys flora av ryggsäckar och den uppdaterade versionen inför säsong 2021 går verkligen inte av för hackor. Äldre funktioner och finesser som funkat genom alla tider finns kvar men sitter nu på en mer hållbar & skönare ryggsäck. Nytt bärsystem & ny återvunnen nylonväv. Och som vi sagt tidigare och säger igen: det är lite svårt, nästintill omöjligt, att hitta något dåligt med Tempest. Att det här är en dammodell innebär att säckens bärsystem är anpassat för den kvinnliga kroppsformen. Axelremmarna är skurna så att de inte hamnar direkt över bysten, oket är smalare och höftbältet är vidare skuret. Optimal komfort, alltså!

  Just den här storleken, Tempest 34 är en ny variant i familjen så tack för den, Osprey! Ryggsäcken är tillräckligt stor för de flesta dagsturerna oavsett om vi pratar vandring, cykling, skidturer eller annat skojsigt. Packar du smart så rymmer den säkerligen en helgpackning eller kortare stugtur också. Behöver du får med dig en hel del prylar för cykelpendlandet mellan hemmet & jobbet? Inga problem, ryggsäcken klarar det med.
  Dessutom kommer ryggsäcken i två justerbara rygglängder. Välj XS/S om du har en rygglängd upp till 44 cm och M/L mellan 44 och 53 cm. Rygglängden avser för övrigt måtten mellan kota C7, dvs den kotan som sticker ut något i nacken, och ner till höftbenskammen.

  Tempest 34 är toppmatad och tack vare att öppningen är vid så slinker prylarna ner, och upp, smidigt och lätt. Precis som vanligt när det gäller Osprey finns det ett gäng med fack & fickor: stretchficka på fronten (som för övrigt rymmer mer än du tror) och på sidorna, dubbla höftbältesfickor och topplocksfickor, både invändigt & utvändigt. Det patenterade Stow-on-the-Go™-fästet, dvs ett smart fäste för dina vandringsstavar finns så klart också. Och vill du vandra med vätskesystem så har du plats för det också. Ja, just det, på vänster axelrem finns också en smart liten stretchficka med bälg. Perfekt för dubbla Snickers eller annat gott du vill ha nära till muns under turen.

  Inför säsongen 2021 har Osprey uppdaterat sitt populära bärsystem, AirScape backpanel och herrejistanes vad bra det blev! En gjuten ryggplatta gör säcken stabil och skön. Ryggsäcken ligger dikt an mot ryggen men bli inte avskräckt för det, precis som alltid snackar vi godkänd ventilation tack vare mesh och ”skumgaller”. Det bästa med bärsystemet är nog ändå att både höftbälte och axelremmar har fått sig en ansiktslyftning. Själva vadderingen är styvare vilket gör att säcken sitter rejälare än tidigare utan att bli tyngre. Vajert! Oslagbar komfort, helt enkelt!  Väven i Tempest är en återvunnen tunnare (men überstark) Robic® nylon. Starkt, miljövänligt och lätt med andra ord. Hållbara prylar, det gillar vi! 

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: XS/S: 32 liter, M/L: 34 liter
  Bärkapacitet: 7-11 kg
  Yttermått cirka: XS/S: 54x29x23 cm, M/L: 59x29x23 cm
  Vikt cirka: XS/S: 1.05 kg, M/L: 1.17 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Aether Plus 85
3495 kr
Heritage Waist Pack 8
REA
348 kr 695 kr
Tempest 24
Osprey
1495 kr
Aura AG 65
Osprey
2995 kr
Logga in