Talon 11 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / <25 liter hos Uthuset (1-084r)
Talon 11
Talon 11
Talon 11
Talon 11
Talon 11
Talon 11
Talon 11
Talon 11
Talon 11
Talon 11
Osprey

Talon 11

En mindre multisäck. För löpning, cykling, vandring mm mm. 11 liter &  900 gram.
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Jaha, tänker kanske du, en ryggsäck på 11 liter, vad ska det vara bra för? Läs & lär, säger vi bara...

  Talon har ju hängt mer otroligt länge hos Osprey och sedan 2021 är den tillverkad i återvunnen nylonväv, en uppdatering som ligger i tiden. Däremot så har i princip själva ryggsäcken sett likadan ut sedan den föddes. Visst, några smärre ändringar har det blivit men alltid till det bättre. Det tycker vi säger en hel del om ryggsäckens smartness. Vi har sagt det förr och säger det igen; det är lite svårt, nästintill omöjligt, att hitta något dåligt med hela Talonserien.

  Osprey Talon 11 är helt suverän för ett gäng med tillfällen när du inte behöver så fasligt många liter. En multisäck som funkar både till vandring, cykling, skidåkning eller löpning. Är du ute efter en mindre allroundryggsäck då är det tveklöst en Talon 11 du ska ha. Kajsa här på Uthuset har använt sin Talon 11 i 15 års tid och har inte tröttnat än. Den hänger med när det är dags för en kortare vandring med lunch eller kaffestopp, när det behövs en smidig & slimmad ryggsäck till jobbet och tanken är att en ska ta en löptur på hemvägen, i skidspåret eller när mtb-stigarna lockar och du behöver lite plats för förstärkningsplagg, snacks & dryck. Tack vare att både höftbältet och axelremmarna är rätt breda men tunt vadderade kommer säcken sitta skönt utan att kännas bulkig. Och kolla in höftbältet: mumma med ett rejält sådan trots att säcken är rätt liten. 

  Ryggsäcken är toppmatad och tack vare att öppningen är vid så slinker prylarna ner, och upp, smidigt och lätt. Och att de fått in alla dessa fickor och andra detaljer på 11 liter är ett unikum. Dubbla höftbältesfickor och stretchfickor på sidorna, en mindre toppficka, fäste för cykelhjälmen och för dina vandringsstavar samt snörlås på fronten där det är perfekt att fästa ett sittunderlag, förstärkningsjackan eller skalplaggen,  Och vill du ha med vätskesystem på turen så har du plats för det också. Ja, just det, på vänster axelrem finns också en smart liten stretchficka med bälg. Perfekt för dubbla energikakor, snusdosa eller annat gott du vill ha nära till muns under turen.

  Bärsystemet på Talonsäckarna heter AirScape backpanel där en gjuten ryggplatta gör säcken stabil och skön. Ryggsäcken ligger dikt an mot ryggen men bli inte avskräckt för det, precis som alltid snackar vi godkänd ventilation tack vare mesh och ”skumgaller”. Det bästa med bärsystemet är nog ändå att både höftbälte och axelremmar sitter som en smäck; styv vaddering som tightar till ryggsäcken mot din kropp. Oslagbar komfort, helt enkelt! Väven i Talon-serien är en återvunnen tunnare (men überstark) Robic® nylon. Starkt, miljövänligt och lätt med andra ord. Hållbara prylar, det gillar vi!

  Dessutom kommer ryggsäcken i två justerbara rygglängder; allt för att passformen ska bli så bra som möjligt. Du kan kolla in produktdatabladet nedan för att mäta din rygglängd och hitta din packstorlek. 

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: S/M: 9 liter | L/XL: 11 liter
  Vikt cirka: S/M: 0.9 kg | L/XL: 1.02 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Talon 26
Osprey
1235 kr
Stratos 44
Osprey
2145 kr
Sirrus 44
Osprey
2145 kr
Daylite Plus
Osprey
555 kr
Logga in