Sirrus 36 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 25-45 liter hos Uthuset (1-198r)
Sirrus 36
Sirrus 36
Sirrus 36
Sirrus 36
Sirrus 36
Sirrus 36
Sirrus 36
Sirrus 36
Sirrus 36
Osprey

Sirrus 36

Luftig dagsturssäck för tjejer. Skön som tusan! 1430 gram.
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Sirrus 36 från Osprey är lillasyster till Sirrus 44 och är ryggsäcken för dig som vill bära riktigt skönt & luftigt men som inte jagar de allra sista grammen. Lättare säckar finnes men vetekatten om du kommer hitta någon lika skön. Bärkomforten är riktigt, riktigt bra! En ryggsäck på 36 liter passar perfekt till en rejälare dagstur, till weekendresan eller om du ska ut på en nättare övernattning i vindskydd eller med din hängmatta. Den här ryggsäcken är damspecifik, dvs bärsystemet är anpassat efter de kvinnliga kroppsformerna med allt vad det innebär; kortare rygglängd, smalare ok och axelremmarna är skurna lite tightare så de inte hamnar rakt över bysten. Som sagt; BÄRKOMFORT!

  Sirrus 36 påminner lite om Eja men allt är lite mer rejält på den här modellen. Väven är en kraftigare 210 deniers återvunnen nylon och bärsystemet är mer ombonat, dvs lite mer vaddering i både höftbälte och axelremmar. Själva bärsystemet, AirSpeed™, består av en integrerad aluminiumram, vadderade axelremmar och vadderat höftbälte som är överdragna med luftig meshväv. På så vis skapas en fri luftspalt mellan dig och ryggsäcken vilket gör det hela lite mindre svettigt. Skönt men ändå stabilt. Bärsystemet är dessutom justerbart så du kommer garanterat kunna passa in rygglängden så säcken sitter optimalt.

  Sirrus 36 har topp-, sido- och bottenöppning. Du kommer alltså in i säcken från alla håll och kanter. Bottenfacket har en mellanvägg så du kan separera det från huvudfacket om du skulle vilja. Det finns också en hel del fack & fickor: en rejäl på fronten försedd med blixtlås, sammalika i topplocket, stretchfickor på sidorna, en säkerhetsficka på fronten och höftbältesfickor med dragkedja x 2. Och det ingår regnskydd, ej att förringa eller glömma.
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 36 liter
  Bärkapacitet: 8-10 kg
  Vikt cirka: 1.43 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Talon 11
Osprey
1295 kr
Tempest Pro 18
2045 kr
Atmos AG 50 2022
2845 kr
Logga in