Lundhags Saruk Pro 75 Regular Long är en stabil vandringsryggsäck
Saruk Pro 75
Saruk Pro 75
Saruk Pro 75
Saruk Pro 75
Saruk Pro 75
Saruk Pro 75
Saruk Pro 75
Saruk Pro 75
Lundhags

Saruk Pro 75

75-liters packåsna. En slitstark vandringsryggsäck med extrem komfort. 2 rygglängder & cirkus 3 kg.
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Lundhags Saruk Pro 75 kommer i två storlekar; Regular/Short eller Regular/Long. Oavsett vilken storlek så får du rejält med volym i säcken men även möjlighet att addera extra ifall du skulle behöva det under din tur. Kan hända är du en fiskare, fotograf eller förälder och behöver möjligheten att få plats med möe prylar. Året runt; sommar som vinter. Alla letar ju inte efter lättaste ryggsäcken utan vill hellre ha en rejälare säck med gediget bärsystem och kraftigare material. Eller kanske önskar att ryggsäcken har rymliga fack & fickor eller någon annan speciell funktion. Alternativt så tilltalas du av det traditionella och vägrar köpslå med det. Oftast väger en sådan ryggsäck mer, absolut, men sitter ryggsäcken riktigt bra och en behöver volymen och möjligheten att bära tungt…ja, då kan det vara värt det. I Lundhags Saruk Pro 75 anno 2023 får du allt det här och den är nog bland de snyggaste och trevligaste ryggsäckarna vi har sett på länge. Typisk skandinavisk färgsättning som är en fröjd för ögat samt snygg & ren design. Vi gillar’t! Dessutom är den tillverkad med miljön i åtanke; återvunna material, hållbara lösningar som kommer hänga med många år framöver och möjlighet att reparera eller byta ut en del delar ifall de skulle gå sönder.

  Lundhags tjatar ju ofta om bärkomfort och här är det tjat med sanning; riktigt gediget och stabilt bärsystem med justeringsmöjligheter så att det passar din kropp optimalt. Sitter som en smäck! Skönt, helt enkelt! Som vi tidigare nämnt finns även ryggsäcken i två olika storlekar så du verkligen kan anpassa säcken efter din rygglängd. Höftbältet går öka eller förkorta i längden och rygglängd samt bröstrem är såklart justerarbara. Stabilt tack vare en tunnare aluminiumram som löper bak runt hela ryggpanelen samt dubbla alustänger i mitten. Trots att bärsystemet är kraftigt och rejält ger det ändå hyfsat god ventilation, tack för det.

  När det kommer till själva packmöjligheterna på Saruk Pro så är de oanade. Ryggsäcken går att öppna i toppen, botten och på fronten. Rejält topplock med fickor som sväljer en hel del volym, sammalika gäller även för stretchfickan på fronten och bäljfickorna på sidorna. Finns även dubbla mindre sidofickor i stretch. Och önskar du ytterligare 10 liter till i packvolym så kan du alltid komplettera din Saruk Pro 75 med extrafickorna Core Saruk Multi Pockets 5+5. Det finns en mängd med utvändiga fästmöjligheter på ryggsäcken, både på fronten, sidorna och på topplocket. Topplocket går för övrigt att plocka bort. Lämnar du det hemma eller väljer att fästa det någon annanstans på säcken så ser rulltoppen till att säcken håller sig stängd. Regnskydd hänger också med, det hittar du i topplocket. Och givetvis går det alldeles finfint att använda vätskeblåsa om du föredrar det på dina vandringar.

  Saruk Pro 75 är tillverkad i en kraftigare återvunnen nylonväv, SuperNylon™ 250 heter den. Insidan av väven är belagd med en flourkarbonfri, bluesign® och STeP OEKO-TEX® certifierad impregnering med vattenpelare på 1500 mm. Dessutom har Lundhags valt att använda en del metallspännen för extra slitstyrka. Samtliga remmar och spännen går för övrigt alldeles finfint att justera med eller utan handskar på.

  Psst! Ta en kik på produktdatabladet nedan så du väljer rätt ryggsäckstorlek till din rygglängd.


 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 75 liter
  Bärkapacitet: alldeles för många kg
  Vikt cirka: Regular/Short: 2.93 kg | Regular/Long: 3.04 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Core Hippak 2
Lundhags
445 kr
Core Tote Bag 20
Lundhags
545 kr
Core Tool Bag 3 L
345 kr
Köp!
Info
Padje Light 60
Lundhags
2595 kr
Logga in