ReBorn WoolShirt Man i gruppen Mellandagsrea / Mellandagsrea Underställ & Annat hos Uthuset (106310r)
ReBorn WoolShirt Man
ReBorn WoolShirt Man
ReBorn WoolShirt Man
ReBorn WoolShirt Man
ReBorn WoolShirt Man
Aclima

ReBorn WoolShirt Man

Varm & skön ullskjorta. I återvunnen merinoull. Snyggt & värdigt!
Färg: 
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Säg Hej! till en helt återvunnen skjorta gjord på spillmaterial. Det är najs som tusan och dessutom är det både snyggt & varmt att bära.
  LeisureWool Reborn Shirt Man har en något lösare passform. Snygg & varm som ett förstalager men funkar även utmärkt som ett yttersta lager. I vilket fall de där dagarna när du är i valet och kvalet om jackan ska hänga med eller inte. Vi tänker oss att den blir perfekt på skogsturer, på ett kylslaget kontor, på pimpelfisket, under jakthelgen i de sörmländska skogarna eller stugturandet till fjälls.

  Aclima bestämde sig helt enkelt för att försöka använda så mycket av merinoullsväven som bara går och snart så var Leisurewool ReBorn född. En väv som består av spillmaterialet som blir över när de skär till sina övriga merinoullsplagg. Spillmaterialet samlas ihop, slås sönder och blir till nytt garn som spinns & vävs ihop till en ny väv. För att garnet ska bli tillräckligt starkt så behövs det tillsättas en annan fiber, i det här fallet återvunnen polyamid. Någon ny infärgning är det dock inte tal om, här sparas det på både vatten och kemikaler, vilket gör att väven skiftar lite i färgsättningen. Charmigt och helt rätt!

  Väven tillverkas för övrigt hos välkända Pontetorto i Prato, Italien och plaggen sys i Aclimas fabrik i Estland. Visst hade en kunnat önska att alla moment gick att göra på en och samma plats men det här är i vilket fall ett steg i rätt riktning. 

  Skjortan går alldeles utmärkt att tvätta i maskin, med ulltvättmedel, på 40°C. Att torktumla den är dock strängt förbjudet.

 • Egenskaper
 • Material: 70% återvunnen merinoull, 30% återvunnen polyamid
  Vikt netto: 424 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Logga in