Puma MF i gruppen Sovsäckar / Vintersäckar / Dun hos Uthuset (56PUMAr)
Puma MF
Puma MF
Puma MF
Western Mountaineering

Puma MF

Varmaste vintersäcken med mikrofiberväv! -32°C, ett loft på 24 cm och endast 1560 gram. 
Längd: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Okej, här snackar vi rejäl vintersovsäck; det kan du hoppa upp och klappa dig på! Puma MF från Western Mountaineering är tillverkarens varmaste sovsäck med  mikrofiberväv, MicroLite XP, och tillfredställer nog de flestas behov. WM uppskattar komforttemperaturen till -32°C (och deras uppskattningar tenderar att stämma, oftast med råge), loftet är på hela 24 cm och som vanligt är det prima kvalitet på gåsdunet; minst 850 Fill Power. 

  Puma MF ingår i Western Mountaineerings så kallade däggdjursserie och är en något rymligare mumieformad dunsovsäck, gott för dig som vill kunde vända dig i säcken och inte med den. Varmare än Lynx MF och samma temp som Puma GWS men sydd i MicroLite XP istället. Väven i MF-säckarna är den väv som ventilerar absolut bäst av de tre vävar som WM använder sig av. Dessutom gör dess höga trådtäthet att väven i sig är tålig mot både vind och väta. Summa sumarum gör det att Puma MF är en riktigt sjyst vintersovsäck om du ofta sover i vindskydd, under tarp, i hängmatta eller ska ut på en längre tur. Och dessutom vill ha en bra & varm sovsäck som väger lite i förhållande till prestanda. Det här är alltså en sovsäck för dig som ofta ger dig ut på vinterturer och som vill att din sovsäck håller måttet i de allra svinigaste temperaturerna. År ut och år in. 

  Och som vanligt när det gäller WM så är det bästa möjliga design & värme till minsta möjliga vikt och volym. Puma MF är försedd med V-formade kanaler som hindrar att dunet förflyttar sig och att det kan lofta till sig maximalt, för på en vintersovsäck så vill du garanterat att dunet stannar där det hör hemma. Maximal prestanda alltså. I övrigt är det heller inga konstigheter: givetvis hel extrafet värmekrage som går att dra åt rejält så att inte värmen sipprar ut, dragsko i huvan och dubbla  dunkanaler längs med hela dragkedjan så att risken för att värmen kilar ut den vägen minimeras maximalt. Dessutom ligger dessa kanaler omlott, istället för ovanpå varandra, så att det absolut inte ska bli något kallras. Styvare remsa längs med dragkedjan förhindrar också att väven fastnar i blixtlåset. 


  Ja, behöver du en fetevarm sovsäck som klarar under 30 minus där du känner dig trygg, varm & ombonad då är Western Mountaineering Puma MF sannerligen ett sjyst val!
 • Egenskaper
 • Form: Rymlig mumie
  Isolering: Gåsdun 850 cuin
  Vikt netto: 1475 gram / 1560 gram / 1645 gram
  Kroppslängd (max rekommenderad): 167 cm / 183 cm / 198 cm
  Vikt fyllning: 935 gram / 1020 gram/ 1105 gram
  WM rating (komforttemp enl Western Mountaineering): -32 °C
  Packmått cirka: 25x50 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Cloudrest Pillow
Western Mountaineering
725 kr
Puma GWS
Western Mountaineering
fr. 12295 kr
Sequoia MF
Western Mountaineering
fr. 9695 kr
Bison GWS
Western Mountaineering
fr. 14095 kr
Logga in