Kodiak MF i gruppen Sovsäckar / Vintersäckar / Dun hos Uthuset (60KODIr)
Kodiak MF
Kodiak MF
Kodiak MF
Western Mountaineering

Kodiak MF

Überrymlig mumieform, -18 i komforttemp, hel värmekrage och endast 1245 gram. Världsklass!
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Okej, här snackar vi höst- och vintersäck deluxe, i vilket fall när det kommer till rymd och komfort. Kodiak MF har samma komforttemperatur som Antelope MF men är större i omfång, både runt axlar, höft och fot.  Och finns i 215 cm-modell! Alltså en sovsäck för dig som gillar att det finns extra mycket plats i säcken, oavsett om du sover på rygg, mage eller på sidan. Eller som amerikanarna själva säger: "no matter what your size, we have a bag to fit!" Med -18 grader i komforttemp (för herr) så klassar vi den här säcken som en vintersäck, i vilket fall gäller det för de allra flesta. Och definitivt om du rör dig i södra Sverige. Ska du ut på kallare turer så förstärk med fleeceliner eller en dunjacka. Eller köp dig en varmare sovsäck helt enkelt (finns ju tyvärr inga genvägar till det perfekta ljudet;-)

  Western Mountaineering lämnar ju som vanligt inget åt slumpen så Kodiak MF har heldragna dunkanaler, en hel värmekrage (både på ovan- och undersidan) som du kan dra åt med dragsko, givetvis justerbar huva och dunkanal som löper längs med hela dragkedjan som förhindrar att värmen sipprar ut. Och dunet håller högsta klass om du inte redan hajat det med tanke på vikt/värmeförhållandet: gåsdun i 850 Fill Power. Microlite XP är namnet på ytterväven och det är en mikrofiber som ger lite extra skydd till din säck i jämförelse med Extremlite-diton. Bra ventilation men bättre resistens mot väta & vind. Lite tåligare, helt enkelt.

  Det är för övrigt färgen "otter" som gäller, det vill säga den färgen du ser på säcken som är öppen. Ny kulör från och med hösten-22. En blandning av grön och grå. Tallgrön, typ. Riktig snygg, tycker vi.
 • Egenskaper
 • Form: Mumie
  Isolering: Gåsdun 850 cuin
  Komforttemperatur dam (T comf enl EN 13537): -11 °C
  Komforttemperatur herr (T lim enl EN 13537): -18 °C
  Vikt netto: 1245 gram / 1330 gram / 1390 gram
  Kroppslängd (max rekommenderad): 183 cm / 198 cm / 215 cm
  Vikt fyllning: 850 gram / 905 gram / 965 gram
  WM rating (komforttemp enl Western Mountaineering): -18 °C
  Packmått cirka: Ø23x46 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Bison GWS
Western Mountaineering
15995 kr
Caribou MF
Western Mountaineering
fr. 4995 kr
Sequoia MF
Western Mountaineering
fr. 10895 kr
Hooded Flash Jacket Womens
REA
Western Mountaineering
2248 kr 4495 kr
Logga in